Pirmajos randiņos ir svarīgi, ka izmaksā. Nopietnās attiecībās nav problēmu arī pašai par sevi samaksāt, vai par abiem kopā.
Reiz satikos ar vienu puisi, kurš pat tēju tā negribīgi izmaksāja. :D pēc kāda laika, kad biju pie viņa ciemos, nolēmām, ka kopīgi pagatavosim vakariņas. Aizbraucām uz veikalu, pie gaļas stenda pirkām vistu stilbiņus, viņš man jautāja cik es apēdīšu, es teicu - 2, un tad viņš pateica - nu labi, šoreiz par taviem vistas stilbiņiem arī samaksāšu. :D Tas man likās tāds - okeeeey. :D Ja jau žēl tos dažus centus, tad pati varu nopirkt, jo stilbiņi lēti. Tad vēl vienā citā vakarā ar viņu un viņa draugiem sanāca iebraukt statoil, viņš un viņa draugi gāja pirkt kafiju un draugi teica, lai viņš arī pajautājot arī man, vai kaut ko vēlos. Viņš klusēja :D un tā kafiju man nopirka viņa draugs.
Nav lieki pieminēt, ka pelnīja viņš labi, bet es pēc mēneša aizlaidos, jo sapratu, ko es ar tādu kapeikskaitītāju darīšu, kuram pat 2 vistu stilbiņus ir žēl nopirkt. :D Pēc tam kaut kad no viņa dzirdeju tekstu - nu jā, man ir žēl meitenēm randiņos pirkt kaut ko un izmaksāt, jo nevar zināt vai mums kaut kas sanāks un tad būs vējā izmesta nauda. :D :D