Viss pieaudzēts

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Kāpēc jūs pieaudzējat matus, pieaudzējat skropstas, nagus un kas to zina, ko tik vēl ne?
:D Kādēļ lieki tērēties un likt sev klāt svešķermeņus?
27.07.2018 18:10 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es kaa bomziitis raknaajos savaa daarzaa un veel zobi arii dzelteni,bet visi savi!:-D
Man kopts noziimee-tiirs,sakopts!(l)
Saprotu vienu,citi laiki,citas prasiibas!Nu skaistaaku diez vai padariitu pilniigi negliitu cilveeku,bet ja pasam cilveekam liekaas,ka taa labaak-lai iet!:-)
28.07.2018 20:16 |

10 gadi
Reitings 5583
Reģ: 23.11.2014
Būtībā man patīk dabiskais. Man ir clip-in-hairs un tos arī piespraužu, ja kādreiz sagribās vēl garākus matus, bet pieaudzēt negribētu - dārgi un čakarīgi.
Skropstas patīk kā citām izskatās, bet tā kā manas nav diži garas, tad mazliet bail, ka pēc tam paliktu ar vēl mazāku skropstu skaitu. Kā alternatīvu labprāt izmēģinātu skropstu liftingu, vismaz nekas netiek pieaudzēts mākslīgs.
Tā kā savi nagi ir gana spēcīgi un labi aug, tad nav nepieciešamība pieaudzēt. Bet manikīri gan apmeklēju, ļoti patīk, ka nagi ir sakopti un līdz profilaksei nav jāuztraucās par to izskatu.
Katrā ziņā - katrs kā grib, tā dara. Ja ar pieaudzētām lietām jūtās skaistāk un pašpārliecinātāk - lūdzu!
29.07.2018 11:30 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
jo labi darbojas mārketings visiem tiem svešķermeņiem un cilvēkiem var iemānīt, ka tā būt labāk, skaistāk, koptāk :-)
29.07.2018 12:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits