20 braukšanas ir daudz, lai pēkšņi saprastu, ka varbūt nesaskan ar instruktoru. Un, manuprāt, tava instruktore visu dara kā vajag, vismaz man ar instruktoru bija līdzīga pieredze. Tiesa gan, es 100% zināju, ka viņš negrib kāst naudu, jo ir ģimenei pazīstams un teicami ir sagatavojis daudzus man zināmus braucējus, bet ne par to stāsts. Man arī bija tā, ka sākumā saņēmu daudz uzslavas, jo tiešām padevās ātri un labi tā lieta, drīz vien jau sāka runāt, ka jātaisās uz eksāmenu utt, bet tieši tad sanāca pieļaut lielas kļūdas, ar kurām eksāmenu nekādi nenoliktu - nu neko, pateica tieši un skarbi, man, protams, tajā brīdī bija diezgan bēdīgi, ja pēc vairākām labām braukšanām seko kas tāds :D Bet es tiešām pati redzēju un sapratu, ka pieļauju lielas kļūdas, galvenokārt, neuzmanības dēļ. Es domāju, ka var taču instruktorei pateikt, lai varbūt tev uzreiz nesaka priekšā, ko un kā darīt, ka gribi pati redzēt, cik vari izdarīt. Un jāmēģina ar mierīgu un pozitīvu garastāvokli doties uz braukšanām, tad jau viss sanāks! :) Ja nu galīgi nekā, tad pamēģini citu instruktoru.
Par to saņemšanos, man vislabāk palīdzēja saņemties apziņa, ka ir iztērēta jau ļoti daudz naudas (ne manas) :D Un līdz ar to apziņa, ka tas vienkārši ir jāizdara :)