Jā, zinu, kā tas ir. Pašā sākumā, kad vispār ar vīru sākām tikties, bijām kopā kādas 2 nedēļas un es aizbraucu uz visu vasaru uz UK pastrādāt, jo it kā tikko palika 18 gadi un gribas nopelnīt tiesībām. Bija ļoti grūti, jo satuvinājušies bijām ļoti. Arī sazvanīties un sarakstīties nesanāca tik bieži, cik gribētos. Tagad jau visiem ir telefoni ar wi-fi, arī pats internets ir visur utt. Bet mums tajā laikā nebija tādu telefonu, kuriem būtu bezvadu internets, un mans dators ar wifi bija uz Jūs...bija tāda funkcija, bet negribēja savienoties, tad nu ķēru kaut kādu no kaimiņiem, kur knapi 1 strīpiņa rādījās, lai vismaz 1 e-pasta vēstuli aizsūtītu. Un biju dikti priecīga, kad nopirku kredītu un man bija dotas kādas bezmaksas zvana 10min. uz ārzemēm. Tā nu dzīvojām, raudājām, skumām, bet beigās viss kārtībā. Sagaidīja mani lidostā un tā nu jau vairāk nekā 7 gadus esam kopā un precējušies. Tādas lietas satuvina, jo tad tu saproti, cik tev tas cilvēks ir svarīgs vai nav. Vai tu vari uzticēties, vai tev var uzticēties. Personīgi mums arī pēc 7 gadiem tas stāv atmiņās un katru reizi atgādina, cik ļoti mēs neko tādu vairs negribam piedzīvot.;-)