nu man sākumā bija līdzīgi, ar puišiem vēl tā, bet ar meitenēm vispār bija tikai - čau, čau līmenis. Sākumā bija grūti, bet pēc tam, kaut kā sanāca, ar meitenēm vispār tagad pat esam draudzenes :D satiekamies pat bez puišiem, un ar viņa draugiem arī labas attiecības, kopumā esmu tik labi iejutusies, ka varētu mierīgi uz man puiša draugu pasākumiem pat doties viena un man vienmēr būs ko darīt un ar ko runāt. Viss ko varu ieteikt - esi pārliecināta par sevi, smaidīga, draudzīga, izpalīdzīga, neurbies telefona un nesēdi malā, centies būt jauka un visur iesaistīties, it īpaši, ja ir ballīte un alkohols, tad visi ir vēl draudzīgaki un alkohols atslābina un tas viss notiek vieglāk. Sākumā būs grūtāk, bet pēc tam tas viss aizies. Centies interesēties par tiem cilvēkiem, uzdot jautājumus utt, jo tu esi svešā ienakusi jaunā kompānijā, ja tu pati ar viņiem necentīsies draudzēties, tad nekas arī nebūs, jo viņiem savā barā jau ir ar ko runāt, kāpēc viniem vajadzētu speciāli iet un runāt ar kaut kādu meiteni, ja viņa sēž malā un spaida telefonu - tas nav interesanti.