NL International

Reitings 197
Reģ: 08.09.2015
Labrīt, brīvdienā(l)
Meitenes, vai kāda no jums ir dzirdējusi par NL International produkciju? Varbūt pašas kaut ko sūtat un lietojiet? Kādas atsauksmes un domas par to visu? :-)
17.03.2018 07:50 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
jā, man arī visādas svešās ir rakstījušas. :D viņu politika par to, ka 'it kā neuzbāžas', "dalās tikai pieredzē", "stāsta cik viss ir forši' tāda ir tāpēc, ka tā nauda, ko viņas saņem nav aplikta ar nodokļiem, tas ir, nav reģistrētas kā nodokļu maksātājas, jo kontā viņām ienāk rubļi no krievijas. Viņas nekur nedrīkst publiski rakstīt, ka pārdod vai kā tamlīdzīgi, jo tad dabūs trūkties no Valsts ieņēmumu dienasta. :D Un tā naudiņa ko saņem - to arī tāpat vienkārši nevar no konta izņemt un iet iepirkties - nelegāla nauda no zila gaisa - atkal VID. Tāpēc viņām klientes pārskaita eiro par tiem produktiem, un tos produktus viņas sūta par saviem rubļiem. :D vārdu sakot, čakars un naudas mazgāšana. :D
18.03.2018 20:30 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Mani kā klientu attur (bez visa pārējā jau minētā) tas, ka kādam jāraksta, jāgaida utt. Mūsdienās, kad jebkurā veikalā vai internetveikalā var ieiet un dažu minūšu laikā izvēlēties piemēram, lūpu krāsu no jau pārbaudītām vērtībām.
18.03.2018 20:59 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
man arī rakstīja instagramā, vai nevēlos pievienoties utt. ka lieliski produkti, pati redzēšot un tā tālāk. es pat neatbildēju, jo vienreiz vienai sāku atbildēt, tā dabūju 10 citas ziņas vietā, cik tas viss forši un vajagot tikai pamēģināt, ka redzēšu rezultātus. :D
ignorēju un viss. Bet, jā, Sauliete tagad baigi ieskrējusies, Meija ievilkusi iekšā. :D
19.03.2018 10:38 |

Reitings 267
Reģ: 05.02.2018
Nē nu protams, katrs piepelnās kā var, bet ja tik ļoti neizpušķotu tos produktus un nebāztos visiem ar viņu sejā, tad varbūt tas arī būtu apskatāms. Personīgi, nekā, pilnīgi nekā no tā ko tās meitenes lieto un rāda neinteresē, kā Serēna teica, labāk ir ņem jau pārbaudītas preces. Es neticu ka kautkāds “draineffect” palīdz uzreiz tevi piecelt un bla bla bla vēl tur kko. (t)(t)
19.03.2018 11:14 |

Reitings 197
Šis visām skeptiski noskaņotajām :-D BET izrādās, ka draudzene no NL produkcijas lieto matu kapsulas. DIEVĪGAS!! Viņa mocījās ar sašķeltiem galiem, pārāk biežas taisnošanas sekas utt., bet mati reāli kļūst veselīgāki ātros tempos. ā, un šī nav nekāda reklāma, jo pati neizplatu produkciju :-D tikai gribējās bišķīt atspēkot, ka ne viss ir tik slikts, dārgs un neveselīgs tur
19.03.2018 20:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Šis visām skeptiski noskaņotajām BET izrādās, ka draudzene no NL produkcijas lieto matu kapsulas. DIEVĪGAS!! Viņa mocījās ar sašķeltiem galiem, pārāk biežas taisnošanas sekas utt., bet mati reāli kļūst veselīgāki ātros tempos. ā, un šī nav nekāda reklāma, jo
oj lidzigus tekstus bidija, oriflaiem kad paradijas, tad avons, tad amway un kadas tik pramidas vel nav bijusas. :-D
19.03.2018 20:23 |

Reitings 34
Reģ: 15.03.2015
Mani arī mēģināja savervēt ,kādas 10 meitenes no NL! Rakstija tā pat, kā šeit meitenes minēja: it kā neuzbāzīgi un mērķi mani ievilināt tajā visā. Ka pelnīšu pēc 5 mēnešiem 5 tūkstošus, braukšu uz Bali un, jo vairāk celsies man kvalifikācija, liela iespēja Mersedesam.
Vēljoprojam, viņas mani stalko, kaut silti pateicu: netraucēt mani, ar 'šīm" muļķībām.
Viss tas ir feiks! Būvē viņas sev publiku no lētticīgajiem cilvēciņiem.
Un ar "pulverīšiem" nevar aizstāt ēdienreizes, kā viņas pašas tur reklamē.
Nevieš mani uzticību neviens no viņa produktiem.
19.03.2018 20:29 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tevi un tavu draudzeni arī jau savervēja? Cik veikli.
19.03.2018 20:43 |

Reitings 1716
Paprasīju paziņai, lai atsūta matu kapsulām sastāvu. Nav tur nekas tāds slikts, bet nav tur nekas tāds, kas nebūtu pieejams citos matu produktos. Tamlīdzīgas kapsulas tagad ir ļoti daudz kompānijām. (es nemāku te ielikt bildi)
Nu tas ir tikai mans viedoklis, es nedomāju, ka tie produkti ir sū.., bet nedomāju arī, ka ar kaut ko atšķiras no citu ražotāju produktiem..
Bet nu katram savs, ir jau cilvēki, kuriem tieši patīk komunicēt ar izplatītājiem, ka viņiem tjipa pievērš kaut kādu īpašu uzmanību, atlaides, dāvaniņas.. :-)
19.03.2018 21:18 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
NL ir tirākās muķļibas. Nu visu instu ir zombējušas un man arī piedāvaja attiecos.
Tos krēmus kurus pa 20 , 12 pardod var nopirkt ta rubliem majaslapa a te vinas uzceno. Un pulverus dzert nav nekas labas. Un tas ka tgd lielas ka driz brauks ar mersidesiem smiekli nak kautkā neredzu ka puse rigas kuras ir nl izplatitajas ar meršiem brauktu
KortnijaS* Ir daudz labu matu lidzekļu kuri palidz sašķeltiem galiem.
20.03.2018 09:02 |

Reitings 197
gooolden Es jau nesaku, ka citur nav labu matu līdzekļu, bet par to cenu, ko tur piedāvāja, liekas tīri ok, un galvenais, ka ir rezultāts. Un, meitenes, arī veikalos un internetveikalos ir miiilzīgs uzcenojums jebkurai precei, bet iepērkaties tik un tā ;DD Jau atkārtojos, ka necenšos nevienu aizstāvēt, bet neredzu iemeslu kāpēc tas Nl ir tik slikts un bla bla bla
20.03.2018 09:08 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Man ar ja , kas paziņa NL izplata , bet viss beidza jo neviens neko nepirka un patrauca to visu taka nav nekads bizness.
Tur ari ir uzcenojums ja man viena meitene gribeja lai ta perku vinu produkciju uzprasiju lai atsuta cenas iegaju majaslapa tur ir letak. Viss Instagram vnk ka zobmets ar to nl un vel raksta zem bildem puse gandriz to pašu. Un viena tur teica driz braukšu ar mersi nez kpc pagajusi 4 menesi un nekads mersis vinai nav.
20.03.2018 09:14 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Nu šādas piramīdas jau vienmēr ķer lētīcīgus muļķus. :) Domā, ka nu tik būs visām mersīši un ikmēneša ceļojumi uz bali. :-D
Man viena zināma meitene Anglijā dzīvo un visu laiku posto par kompāniju arbonne. Arī tā pati piramīdas sistēma. Jau vismaz divus gadus raksta par to, ka drīz viņai būs balts mersis utt. Kā nav, tā nav.
20.03.2018 09:26 |

Reitings 34
Reģ: 15.03.2015
Es neatbalstīšu produkciju, kura nav starptautiski atzīta, ārstu apšaubīta un tirgota caur instagramu uzcenojumā, kurš ir pielīdzināms veikala (atzītai kosmētikai)
Mersi, varbūt viena no tās uzbūvētas piramīdas dabūs ( lai vēl vairāk lētticīgus cilvēkus atrastu), bet loģiski padomājot, esi tik tālu nozobēts, ka NL Tev uzspiež savu “dzīves principus”
No sērijas - Tev jābūt mersim, Tev daudz jāceļo, Tev jābūt stukām kontā, jāstaigā pa restorāniem un jālieto viņu produkcija.
To visu var iegūt legāli, ja tiešam tas ir Tavs dzīves moto, strādajot :) nepazemojoties / uzbāžoties visiem kā •Top shops
20.03.2018 09:27 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Kortnija tagad kā no grāmatas nolasa visas būtiskākās lietas, par kurām nepārtraukti runā NL meitenes. Tad nu skaidrs, ka vai nu smadzenes nupat ir izskalotas (un tas izdevies tiešām pārsteidzoši ātri un viegli), vai arī jau iepriekš bijusi konsultante, kas tik Cosmo tik gribēja pacelt tēmu par NL :D
20.03.2018 09:38 |

Reitings 1716
Un, meitenes, arī veikalos un internetveikalos ir miiilzīgs uzcenojums jebkurai precei, bet iepērkaties tik un tā ;DD

Jā, veikalos ir uzcenojums, jo jāmaksā algas, nodokļi, jāmaksā par elektrību, internetu utt. Tieši tāpēc jau internetveikalos un outlet/noliktavas tipa veikalos bieži to pašu var dabūt lētāk.
20.03.2018 09:48 |

Reitings 197
Mincis hahaaa, neesmu iesaistījusies NL:-D bet kā jau teicu, nesaprotu no kurienes visām tāds negatīvisms :-D
20.03.2018 11:10 |

Reitings 1716
Jo visiem besī uzbāzīga reklāma. :-D
Un kā jau te minēja daudziem jau ir pieredze, kad kāds pazīstamais bija iesaistījies Oriflame, Avon, Amway utt. Es saprotu, ka piem.man pazīstamajām bija aktuāli Oriflame pirms gadiem 10, kad mazpilsētā tiešām bija labākajā gadījumā 1 Drogas un nebija, kur nopirkt labu kosmētiku, bet ne jau mūsdienu pārpilnībā.. Tajās pašās Drogās ir tik plaša izvēle tagad + “Dzintars”, “Madara”, “Stenders” etc. Rimi pilns ar uzkopšanas līdzekļiem, veļas pulveriem utt.
20.03.2018 11:31 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Man nekad neliksies normāla kompānija, kura savu reklāmu taisa šādi. Man vienalga par to kosmētiku, ko tur laikam arī tirgo, bet tas, ka tiek iesaistītas 12 gadus vecas meitenes un viņas ēdienreižu vietā dzer to kokčikus, tad raksta, cik labi nu jūtas, ka nav jāēd, tikai jāiedzer, un kompānijas vadība noplāta rokas, ka nu nē, tā nevar būt, ko jūs melojat, tad arī pēdējās cieņas/intereses paliekas izgaist, lai pat es vērtu vaļā viņu lapu. Tas ir zemiski pret bērniem, jauniešiem, ja vēl mēs te varam izspriest, ka tādu sviestu mums nevajag, bet ko darīt mazai meitenei, kurai pavicina košu paciņu un sola naudas kalnus, ceļojumus utt. Pretīga kompānija, manuprāt.
20.03.2018 11:50 |

Reitings 72
Reģ: 19.04.2017
Tagad varu droši pievienoties tām, kuras kaitina NL:-D
Neviens nav rakstījis vai uzbāzies, bet izrādās, ka paziņa uz īsu laiku bija iesaistījusies. Mēnesi nomocījās, un beigās nesaņēma ne centa - vēl mīnusos iedzīvojās!!! Ķip tur jāsasniedz kaut kāda normā, minimums, viņai pietrūka un pateica - paldies, sveiki, vari iet. Nu nezinu vai tā ir normāla attieksme no kompānijas puses(t)
21.03.2018 09:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits