Necieņa pret dāmu

Reitings 19
Reģ: 21.02.2018
Sveiki!
Ilgi domāju - vērsties šeit vai nē, bet mans pacietības mērs pilns.
Īsumā - mans draugs (25) mani (27) neciena.
Kāpēc tā? Nezinu. Pirmkārt, viņa attieksme pret mani ir vienkārši nožēlojama. Īrējam dzīvokli, bet nē - viņš nemaksā rēķinus, tāpēc ir parāds jau par diviem mēnešiem! Viņš to nav teicis, bet acīmredzot domā, ka man tas būtu jādara.
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties. Tāda sajūta, ka esmu tukša vieta...
Treškārt - viņš mājās ir tikai no rīta un vēlu vakarā atpakaļ - viņam vienkārši nav laika man..
Ceturtkārt - brīvdienās mēs dodamies iepirkties. Nu varētu man kaut ko jauku uzdāvināt. Taču nē - man ir jāizprašņā visu laiku, lai man nopērk kaut ko jauku.
Tagad nezinu, ko darīt. Ir doma atgriezties pie vecākiem, lai viņš pats tiek galā, ja reiz nespēj kā īsts vīrietis ar visu tikt galā... Kādi ieteikumi..?
21.02.2018 21:09 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Īrējam dzīvokli, bet nē - viņš nemaksā rēķinus, tāpēc ir parāds jau par diviem mēnešiem! Viņš to nav teicis, bet acīmredzot domā, ka man tas būtu jādara.
uz ka varda ir izres ligums? Es neticu ka ists stasts, nu kurs saimnieks jaunu bezatbildigu pariti tures jau otro menesi ja rekinus nemaksa?
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties
tacu ienakot sabucojaties? Un lai cilveks pec darba atjedzas, paed tad var domat par parejo. Ne mani, ne es savejo stundu pec darba neaiztieku.
23.02.2018 14:35 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Šeit gan vairāk piekritīšu DieKleineHexe. Man arī liekas, ka ir normāli, ja vīrietis nodrošina dzīvesvietu un nopērk pārtiku. Protams, sievietei arī ir jābūt pašai spējīgai visu šo nodrošināt sev, lai nav izmisīgi jāpieķeras pie kāda vīrieša, ja attiecības neizdodas, tā kā savu nodarbošanos gan vajag. Un ir pietiekoši vīriešu, kas, strādājot vienā darbā standarta darba laiku, var nodrošināt šo visu sievietei, tad arī nebūs problēmu ar to, ka laiku nevelta utt. Īsāk sakot- katram jāmeklē savām prasībām atbilstošu partneri, nu tikai pašam arī tam jāatbilst, protams :D
23.02.2018 14:45 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Normāli nav ļaut paēst? Izgulēties? Un nevilkt visu laiku līdzi uz veikaliem? :D
23.02.2018 14:47 |

Reitings 23705
Šeit gan vairāk piekritīšu DieKleineHexe. Man arī liekas, ka ir normāli, ja vīrietis nodrošina dzīvesvietu un nopērk pārtiku.
es ar piekritu.
tacu
Normāli nav ļaut paēst? Izgulēties? Un nevilkt visu laiku līdzi uz veikaliem?

tas ar nav riktigi.
bet par to ka rekinu nemaksa jau kuro menesi ires dzivokli...saimniece dura vai?
23.02.2018 14:49 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Te tev nu bija cīņa par sieviešu vienlīdzību, ka izrādas veselai varzai vēl šķiet pilnīgi pašsaprotami, ka vīrietim jāuztur...:-/ Kad beidzot sievietes sapratis savu vērību, galvenokārt vērtību darba tirgu? Pilnīgi riebjas klausīties, ka 21 gadsimta ar visām iespējām izsisties un labi dzīvot, sievietes vēl aizvien ka tādas lupatas meklē kādu, kurš nu gādās un viņas uzturēs...(t)
23.02.2018 15:41 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
choker - man arī šis liekas smieklīgi. :D sieviete kliegs par savu vienlīdzību ar vīrieti, kad viņai tas būs izdevīgi - darbā, sabiedriskajā dzīvē, algas ziņā un tml, un arī nostādīs sevi par nevarīgu un vāju būtni, kura ir vīrietim jāuztur, kad viņai tas būs izdevīgi. :D vai citas vnk atdodas vīriešiem ar biezu maku. Man arī bija tāda draudzene, pazinu ilgi, bet pēkšņi vienā dienā viņa atšuva pusi, kas viņai tiešām patika un bija viņas cilvēks un aizgāja pie tāda, kuram daudz naudas tikai tāpēc, ka būs nodrošināta dzīve. Un kad viņai pajautāju - vai tu viņu mīli, vai arī esi kopā naudas dēļ, tad apvainojas, bet atbildēt arī nespēj. :D
23.02.2018 15:57 |

Reitings 23705
man arī šis liekas smieklīgi. sieviete kliegs par savu vienlīdzību ar vīrieti, kad viņai tas būs izdevīgi - darbā, sabiedriskajā dzīvē, algas ziņā un tml, un arī nostādīs sevi par nevarīgu un vāju būtni, kura ir vīrietim
meitenes nu nerunajat visu varda, es piemeram negrubu vienlidzibu. :-D Ar virieti dzivojot jabvut labi, sudigi dzivot sieviete var ari viena pati.
23.02.2018 16:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
meitenes nu nerunajat visu varda, es piemeram negrubu vienlidzibu.

Tad jau klausi uz vārda visam, ko vīrietis saka? Esi viņa īpašums un dzemdēšanas mašīna? Apsveicu, bet ne visas grib tādu dzīvi. Ir sievietes, kas vēlas būt personības, nevis piedēklis citai personai.
23.02.2018 16:06 |

Reitings 23705
Jebkuros laikos ja zinam vestyri valdija viriesi, sieviets bija kakls kas to galvu groza ka grib:-D:-P;-)
23.02.2018 16:12 |

Reitings 5954
Viegli pateikt, bet reāli sievietes bija kā mājdzīvnieks. Tāpēc nevajag mētāties ar tādiem izteikumiem, ka negribi vienlīdzību. Mums ir ļoti, ļoti paveicies, ka piedzimām mūsdienu rietumu pasaulē.
Un autores nostāja tāpēc arī ir nepamatoti dumja.
23.02.2018 16:14 |

Reitings 23705
Kad beidzot sievietes sapratis savu vērību, galvenokārt vērtību darba tirgu?
:-O:-O drausmigi. Nesen tiesi lasiju temu ka liela dala izradas nestradatu ja vareu to atlauties. Pat ja darsb patik.Dzive ir mate, masa, sieva, celojumi un miljoniem lietu ko darit. Darbs daudziem nav primarais. :-P
23.02.2018 16:14 |

Reitings 23705
Viegli pateikt, bet reāli sievietes bija kā mājdzīvnieks.
un ari viriesi vergi un?:-D
23.02.2018 16:15 |

Reitings 23705
https://infoagentura.wordpress.com/2011/12/06/dazi-verojumi-par-feminismu-asv/
pavecs rakstins bet godigs no abam pusem
Nevienā citā valstī, kur man ir nācies būt, neesmu novērojusi, ka feminisms spēlētu sabiedrības dzīvē tik milzīgu lomu, kā Amerikā. Un katrā ziņā, nekur tam nav tāds specifisks un pārspīlēts raksturs, kā Amerikā. Andres Michel savu attieksmi formulēja īsi un asi:
«Amerikānietes vienkārši ir nojūgušās savā feminismā. Viņas vairs apjēdz, ka tas viņas ir pārvērtis karikatūrā, groteskā».
Konferencē Ņujorkā, kas bija veltīta krievu jautājumiem, es lasīju referātu: «Ģimene Krievijā». Nebiju vēl paspējusi beigt, kā trešajā rindā uzlēca augšā briļļaina meiča un dusmīgi prasīja:
– Bet jūs labāk pasakiet – kāpēc tās jūsu Maskavas draudzenes tā mīl uzposties? Es tikko esmu atgriezusies no Krievijas, es zinu, ko runāju.
Kamēr es, apjukusi šī absurdā jautājuma dēļ, mēģinu un nevaru atrast atbildi, viņa triumfējoši pasaka priekšā pati:
– Tāpēc ka tās grib iepatikties vīriešiem. Vai ne?
Balsī ir dzirdams dzēlīgums. Bet es nesaprotu tā cēloņus un bezrūpīgi atbildu: – Jā, bet kāpēc lai viņas to negribētu?

:-D un talak tikpat tragiskomiska saruna
23.02.2018 16:28 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Nez, mani kkā neuztrauc, ka ir sievietes, kas dala uz pusēm rēķinus ar vīrieti utt, bet nezkpc esmu ievērojusi, ka šīm sievietēm gan bieži vien uztrauc, ka es nedaru tāpat :D Un 100% vienlīdzība nav un nebūs nekad, nekas šajā dzīvē nav viennozīmīgs :D
23.02.2018 16:51 |

Reitings 23705
ez, mani kkā neuztrauc, ka ir sievietes, kas dala uz pusēm rēķinus ar vīrieti utt, bet nezkpc esmu ievērojusi, ka šīm sievietēm gan bieži vien uztrauc, ka es nedaru tāpat Un 100% vienlīdzība nav un nebūs nekad, nekas šajā dzīvē nav viennozīmīgs PERFEKTI:-D
23.02.2018 16:54 |

Reitings 5954
Es arī nedalu rēķinus uz pusēm. Kurš tā dara? Manuprāt, normāli ir, ka maksā tas, kuram tobrīd ir nauda. Vispār nesaprotu, kāpēc tiek pievērsta tāda uzmanība katram centam. Galvenais attiecībās ir cilvēks, nevis, kurš cik kapeikas samaksājis. Protams, ja sākas bezkaunīga iedzīvošanās uz otra rēķina, tās vairs nav attiecības.
23.02.2018 16:57 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Tīri interesanta tēma, neskaitot autores rakstīto. lai nu kā, es nevarētu dzīvot uz kāda cita rēķina, sēdēt mājās un nestrādāt. esmu pārdzīvojusi pusgadu bez darba, nauda bija iekrāta, bija jau savā ziņā forši - atpūta un visādas izklaides, bet palielam baigā garlaicība, jo nejau katru dienu izklaidēsies. Man patīk savs darbs un tur strādāt un pelnīt savu naudu. Bija pāris mēneši, kad es strādāju un draugs nekur, un man nebija iebildumu, neskandināju lai meklē darbu.
23.02.2018 17:03 |

Reitings 77
Reģ: 23.01.2018
Ja godīgi, es nesaprotu, kāpēc šī diskusija pēkšņi pārgāja citā tēmā. Neviens jau, manuprāt, te nesaka, ka tas, ka vīrietis var viens pats parūpēties par sevi, sievieti, savu ģimeni ir slikti. Arī es uzskatu, ka tas ir tikai normāli, ka vīrietis zina kā nopelnīt naudu, māk nopelnīt un spēj parūpēties ne tikai par sevi, bet arī sievieti un bērniem, ja tādi ir. Ja vien abas puses tas apmierina, tad tajā nav nekas slikts. Taču man gribas domāt, ka tās Cosmo meitenes, kuru draugi/vīri spēj vieni paši uzturēt ģimeni, tomēr savus draugus/vīrus ciena un neizturas pret viņiem kā pret lupatām, kā tas ir šajā konkrētajā situācijā. Ja sieviete pret savu vīrieti izturas ar necieņu, pukst par to, ka viņš atnākot mājās grib paēst un ka ir noguris, negrib brīvdienās vazāties pa veikaliem un nevar pats pēc sevis nomazgāt krūzīti, es tās neuzskatu par normālām attiecībām. Normālās attiecībās viens otru ciena, neatkarīgi no tā, kurš kuru uztur. Šajā gadījumā cieņa nav.
23.02.2018 17:05 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Ko var par to feminismu, vienlidzību malt visu laiku??? Kas jūs reāli eiropā dzīvojot vēl diskriminē dēļ sieviešu dzimuma? Kā un kur jūs to izjūtat? Darbā pieņēma vīrieti nevis jūs? A varbūt viņš strādā labāk par jums? Tas nav ienācis prātā? Par to "darba tirgu" labāk vispār pat nesāciet muldēt, aizejiet padariet reālus veča darbus, tas tām kas ar augstpapēdenēm birojā sēžot nīd savā feminismā par to kā viņas tiek apspiestas un diskriminētas. Ērtā krēslā sēžot pie galda jau viegli gudri dirst par darba tirgu un sievietes lomu tajā, tikai kaut kā nav manīts ka sievietes ietu grāvi rakt, rukāt gaterī, kokus zāģēt un mājas būvēt. Tas lai paliek vīriešiem ne? Protams retu retu reizi atrodas sievietes kas to dara, bet nejau tādas kā jūs kam vakarā stundu aizņem sejas kopšana, katru mēnesi tiek iepirkta tonna kosmētikas un bez tādas un šitādas rokassprādzītes pat no mājas iziet nevar, tas atsaucoties no nesenām diskusijām :)
Bet vīrietis taču arī obligāti jaiepriecina ar minetu un kotletēm. Viss skaisti...esam neatkarīgas stipras sievietes. Vienkārši jāsmejas skaļā balsī.
23.02.2018 17:52 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Peekabo1, tā kā vista kūtī.. Ne domu sapratusi, neko, bet jaķērc ir ..:-D
23.02.2018 17:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits