Šoreiz runa nav par svētkiem un lielām dāvanām. Kā izrādat mīļumu savam vīrietim ikdienā?sabucojamies abi, samilojam viens otru nevis tikai es ko speseli... Labi gatavoju kas vina atnakot pec darba loti, lto oatik ak garsigs silts ediens maja. Maja vuenmer tira svaiga vela gulta.,.. vinas tas svarigi.Lai maja var relakseties...Un ja zinot ka bus svariga piem. sporta pele tv ejot maja panemsu vinam alu piemeram. Vins savukart nakot no darba man gadriz vienmera atnes ko garsigu, miligi(l)
Vēl nesen dzīvojāt katrs savā valstī, nav bijis pat skūpsts, un tikai pavasarī plānojat tikties. Tad sanāk, ka pagaidām citam bučo kaklu, masē matus un rīkosi masāžas vakaru?:-O:-O atri gan viss notiek..:-D
Man patīk pienākt no aizmugures, apskaut un iedot maigu buču uz kakla, ktev tas virietis maza auguma? Man siatis joks nekadi neiznaktu jo esmu 170 kamer manejais 190 kur..
buču uz kakla, kamēr vīrietis strādā pie datora
Mīļums ikdienāso man kaut ka asociejas ar ikdienu, ja dzivo loti ilgi kopa..kamer randinojas ta nav tomer ikdena.;-)
bērnudārzsbet tacu jauki...jeb labak pedofilu sviestu lasit vai kaku maijas temas komentet ja?
MissMia Jā dzīvojam dažādās valstīs, taču, lai tēma būtu īsāka un kodolīgāka rakstīju šādi. Tās ir lietas, ko es plānoju darīt, bet vai tam ir nozīme - daru to jau vai vēl tikai darīšu?
Tad nu padalamies, kā likt vīrietim justies patīkami, vajadzīgam, iekārojamam - vienu vārdu sakot mīlētam