Man par šo tēmu ir ko teikt! :D Ja godīgi, esmu milzīgā sajūsmā, es nemaz nevaru iedomāties labāku priekšnieku, nopietni. Viņš ir savas (mūsu) jomas speciālists, viņš šajā uzņēmumā strādā 10 gadus, ļoti labi visu pārzin un saprot, tad nu viņš ir ne tikai mans priekšnieks, bet arī mentors. Un jā, arī čoms. Viņš man vienmēr nāk palīgā, kad kaut ko nesaprotu, pat tad, kad viņam pašam ir pilns ar uzdevumiem, kas deg, viņš pēc tam vienkārši pasēdēs ilgāk darbā, un nē, viņam visu šo gadu par to, ka viņš ir mans priekšnieks, pat nemaksāja, tikai par to, ko pats izdara. Viņš izvēlas man uzdevumus, ko darīt, tādus, lai man visu laiku ir kaut kas jauns, ko iemācīties, izaugsme utt, viņš kkā ļoti tic maniem spēkiem, mani iedrošina un arī kad kko salaižu dēlī, tad pasaka, nekas, viss ok, visiem gadās, visu nokārto, nomierina, un viss labi :D Kad aizbrauc atvaļinājumā, tāpat interesējas, vai man viss labi utt. Un jā, mēs esam arī draugi, arī dažas trakās ballītes ir pavadītas kopā, muļķības darītas :D Aiiii, es varētu ilgi un daudz par viņu stāstīt, viņš man ļoti miļš ir :D