Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Priekšnieks

Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Te vairākās blakus tēmās atklājas, ka daudziem priekšniekiem ir kaut kāds savs bzdingš. Viens skatās greizi uz tiem, kas nenāk uz darba pasākumiem, citam vēl kas.
Tā pavisam atklāti - kādi ir jūsu priekšnieki/priekšnieces?
22.12.2017 09:01 |

Reitings 318
Reģ: 29.01.2009
Priekšniece ir garastāvokļa cilvēks, ja slikts garastāvoklis, tad ir neciešama, labāk ceļā negadīties, bet ja labs, tad vislabākā un izpalīdzīgākā.
22.12.2017 09:10 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Man par šo tēmu ir ko teikt! :D Ja godīgi, esmu milzīgā sajūsmā, es nemaz nevaru iedomāties labāku priekšnieku, nopietni. Viņš ir savas (mūsu) jomas speciālists, viņš šajā uzņēmumā strādā 10 gadus, ļoti labi visu pārzin un saprot, tad nu viņš ir ne tikai mans priekšnieks, bet arī mentors. Un jā, arī čoms. Viņš man vienmēr nāk palīgā, kad kaut ko nesaprotu, pat tad, kad viņam pašam ir pilns ar uzdevumiem, kas deg, viņš pēc tam vienkārši pasēdēs ilgāk darbā, un nē, viņam visu šo gadu par to, ka viņš ir mans priekšnieks, pat nemaksāja, tikai par to, ko pats izdara. Viņš izvēlas man uzdevumus, ko darīt, tādus, lai man visu laiku ir kaut kas jauns, ko iemācīties, izaugsme utt, viņš kkā ļoti tic maniem spēkiem, mani iedrošina un arī kad kko salaižu dēlī, tad pasaka, nekas, viss ok, visiem gadās, visu nokārto, nomierina, un viss labi :D Kad aizbrauc atvaļinājumā, tāpat interesējas, vai man viss labi utt. Un jā, mēs esam arī draugi, arī dažas trakās ballītes ir pavadītas kopā, muļķības darītas :D Aiiii, es varētu ilgi un daudz par viņu stāstīt, viņš man ļoti miļš ir :D
22.12.2017 09:18 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Kopš pati esmu šajā pusē, varu teikt, ka uzņēmējdarbība ir ļoti atbildīga lieta. Tāpēc vairs nebrīnos, ka draudzi vadītāji ir nervozi un nelīdzsvaroti.
Vidusmēra darbiniekam tomēr nav jālauza galva par debitoriem, nodokļiem, pārbaudēm utt.
22.12.2017 09:19 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Īstenībā nav ne vainas. Ir jau putni katram, bet ne tādi ar kuriem nevarētu sadzīvot :D
22.12.2017 09:20 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Man visi priekšnieki bijuši salīdzinoši normāli cilvēki ar noslieci uz draudzīgumu un "ģimeniskumu". Nekāds tuvais kontakts nav bijis ne arvienu priekšnieku un neesmu arī vēlējusies, uzskatītu to pat par apgrūtinājumu darbā.
22.12.2017 10:37 |

Reitings 275
Ishi, nebūsi saķērusies priekšniekā? :-P
22.12.2017 10:40 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Rudaste, nē, nē, man sirsniņā cits (l) :D
22.12.2017 10:43 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Kā cilvēki visi priekšnieki, izņemot vienu pusvadītāju, ir ļoti normāli. Darba organizācija gan varētu būt labāka, reizēm ir haoss. Man laikam gribētos formālāku darba vidi, pašlaik ir tāda pārāk personiska atmosfēra.
22.12.2017 10:45 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Hmmm, nav ko daudz komentēt ar priekšnieces priekšnieci labi, ja reizi nedēļā sanāk satikt, kopumā vadība ir augšējā olimpā, kamēr pārējie pildām rīkojumus, nav tiešas saskarsmes, korporatīvajos pasākumos attieksme neitrāla, nav ciešas vai koleģiālas attiecības. :-D
22.12.2017 10:47 |

Reitings 275
Jauki jums :-)
Es tikai kārtējo reizi pārliecinājos, ka manējā ir ku-kū. Ar dzīvi neapmierināts sievišķs. Laikam savas dzīves nav, tāpēc gandē mūsējās.
Sejas izteiksme vienmēr tāda, it kā būtu sūdā iekāpusi. Vienmēr tāda viegli saviebta mute, kad ar padotajiem runā. Bet tā vēl ir laipnība. Kliegšana arī vairs nevienu nepārsteidz. Presings pie vismazākās stresa situācijas. Vienreiz godīgi atzinās, ka vnk. gribējās izkliegties, sakāpis bija.
Ir bijuši zvani darba jautājumos arī stipri pēc darba laika, dažreiz arī pirms :-D Sēž un regulāri pārbauda mūsu epastus, kasās klāt katram niekam.
Darbiniekus savā starpā sakūda. Stāsta, ka es, piemēram, nekāda, bet Anniņai no 4. nodaļas gan viss labi. Anniņai toties stāsta, ka viņa ir stulba, bet Rudaste toties malacis, redz, vis kaut ko foršu izdomāja :-D
Un smieklīgākais, ka cilvēks savas iedomības augstumos nemaz nespēj pat iedomāties, ka kolektīvs viņu ienīst, uzskata sevi pat taisnīgi stingru.
Vakar, piemēram, bija obligāts darba pasākums, kurā katram vēl vajadzēja piemest 4 eur dalības maksu. Būs sev galvā ievilkusi ķeksi, ka gada saliedētības plāns ir izpildīts un tālāk atkal varēs bļaustīties laimīga.
22.12.2017 14:09 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Pavisam lielo priekšnieci neesmu satikusi.
Es vienu citu uzskatu par priekšnieci,jo viņa ir vecāka par mani un ievadīja šajā amatā. Kaut patiesībā mums abām ir viens amats.
Saprotamies ļoti labi. Ja vajag,tad varu arī vēlu ap 21.00 uzrakstīt sms un pajautāt,kas un kā. Un viņa dara tāpat.
Pagaidām man viss patìk.(s)
22.12.2017 14:23 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Pašlaik nestrādāju, bet iepriekšējā priekšniece bija šerpa dāma. Viņa nekad neklieza, bet runāja indīgi. It kā visu pateica klusi un jauki, bet pēc tam palika tāda jocīga pēcgarša , īpaši viņai patika izteikt piezīmes citu priekšā. Kaut kādu pēdējo sīkumu pasniegt kā briesmīgu kļūdu, tā ka jutos pazemota citu priekšā. Tā viņa pret visiem. Bet pati domāja, ka ir jauka un taisnīga. No otras puses viņa gan arī par papildus darbiņiem gan piemaksāja gan paslavēja.
22.12.2017 14:56 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Dzīves laikā ir bijuši trīs priekšnieki, visi trīs arī uzņēmuma īpašnieki. Pirmā - sieviete ar neizdevušos privāto dzīvi. Indīga, varēja mierīgi publiski pazemot, vērpa intrigas, bet sabiedrībā - vienmēr tik laipna. Biju viņas pakļautībā, bet centos izvairīties no kontakta,jo bija man nepatīkama.
Otrs - vīrietis ap 30. Ar sevi pārņemts, neuzticējās darbiniekiem, visu kontrolēja, visur bija noteikumi,standarti. Bija pat Orhideju kopšanas standarts izstrādāts(t) bet personīgi man - labāks par pirmo.
Šobrīd - zelta gabals. Jā, reizēm dabūju ne par tēmu kādu pārmetumu, bet lielisks kā vadītājs. Arī slimošanas reizēs uzzvana, apvaicājas kā jūtos. Pēc avārijas "pa draugam" man sarunāja labākos ārstus. Varētu turpināt un turpināt teikt labos vārdus... Ir gan lietas, ko es darītu citādāk, bet kopumā - tiešām lielisks.
22.12.2017 15:16 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Reti man kuri priekšnieki ir patikuši.Šī brīža priešniece ir pārāk nervoza un pārāk grib draudzēties.Nav problēmu ar viņu ko personisku parunāt, bet baigi jāfiltrē,jo daudz kas var aiziet tālāk.No nepatikšanām vel ārā,bet kopumā es uzskatu,ka vajadzētu mums visu priekšniecību pret jaunām asinīm nomainīt.
22.12.2017 15:23 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Man prieksniece un arī viņas vīrs ļoti forši, saprotoši. Var kopā pasmieties, sveicināt ar čau, parunāt arī ne tikai par darba lietām.
22.12.2017 20:58 |

Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Heilla - buusim pie viena prieksnieka stradajusas, jo orhideju kopsanas standarts domaaju, ka tiksi tajaa uzneemumaa var buut :) un par to arii aizmirsi piebilst - saakumaa sajuusmaa par tevi kaa par darbinieki, bet agraak vai veelaak pienaak briidis kad devalvee tevi un "neesi vairs gana labs". Un tad tiek mekleetas jaunas partijas un atkal viss no gala:)
22.12.2017 21:04 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Ooo, K.28. Izklausās, ka jā, viens un tas pats uzņēmums. Es gan nelepojos, ka tur strādāju 5 mēnešus, pat no cv esmu izņēmusi :-D
22.12.2017 21:20 |

Reitings 354
Reģ: 29.12.2013
Es tiešām nesaprotu, kas aiziet greizi prātā lielākajai daļai, kad nokļūst augst amatā.
Manējā vadība dzīvo pa Rīgu. Un paldies augstākajiem spēkiem, ka jāsatiek tikai dažas reizes gadā. It kā klausās, bet nedzird, ko es saku. Nav bijušas nekādas norādes, vai vispār kaut ko pareizi daru. Tikai ik pa laikam jocīgas un aizskarošas piezīmes. Šausmīgi grib, lai braucam uz kolektīvajiem pasākumiem. Tie gan izskatās forši pasākumi, kur viss apmaksāts un aizved/atved, bet no domas, ka būs jāsatiek vadība, galīgi negribas.
22.12.2017 22:37 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Oi ir bijuši dažnedažādi priekšnieki, gan ļoti forši un draudzīgi, gan histēriķi, gan kapeiku pi***i, bet par pašreizējo priekšnieku varu teikt tikai to labāko - draudzīgs, mierīgs, pretimnākošs, izpalīdzīgs, bet tai pat laikā stingrs, kur tas ir nepieciešams.
22.12.2017 23:35 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Man bija laba priekšniece, ļoti sakarīga, sirsnīga, arī priekšnieks bija labs kad priekšniece tika aizvietota. Nevienā darbā nav bijis slikti, visa komanda bijusi draudzīga, silta, atbalstoša.
23.12.2017 06:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits