Sveiciens visām! :)
Gribu izstāstīt savu sāpi un dzirdēt citu cilvēku viedokļus!
Jau ilgu laiku dzīvoju ārzemēs un nezinu īsti ko darīt turpmāk. Nezinu kā darīt pareizāk, lai vēlāk nekas nebūtu jānožēlo. Tāpēc gribu izlikt šeit visu un varbūt beidzot izlemšu kaut ko saprātīgu.
Sākšu ar to, ka šeit man ir labi apmaksāts darbs, dzīvoklis.. pa lielam šeit man ir viss! Vienīgais mīnus ir tas, ka pārnākot mājās esmu viena pati :( Ikdienas steigā to tik ļoti just nevar, bet tomēr reizēm sabrūku un gribas raudāt, jo tik ļoti ilgojos pēc mājām. Draugi man ir, bet takā pārsvarā strādāju, pēc darba vienīgais ko gribu ir atpūsties mājās. Esmu iemācījusies sadzīvot ar vientulību, jo daru diez gan daudz viena pati. Man pašai ar sevi nav garlaicīgi :D Bet visu mūžu jau viena ar netaisos dzīvot.. līdz ar to izriet, ja veidošu attiecības, tad tas būs ārzemnieks. Un tad atkal sanāk tas, ka uz Latviju nesanāks aizbraukt pavisam.
Kāpēc gribas uz Latviju? Tur man ir ģimene un mājas. Līdz ar to man ir kur dzīvot, bet manā pilsētā darbu atrast būtu ļoti grūti. Līdz ar to jāuzsāk dzīvot Rīgā, bet tad aizies kāds laiks kamēr iedzīvošos. Draugu man ar nav daudz, lai teiktu, ka baigi kāds ilgojas pēc manis tur. Vienīgi viena labākā draudzene un tas arī ir viss.
Tāpēc sanāk, ka pagaidām es nezinu, ko lai iesāk.
Kā jums liekas vai ir vērts atgriezties Latvijā?