Nē, nu goda vārds. Es saprotu, ka savos tantes gados dodu priekšroku citādākam attiecību modelim, bet es patiesi nesaprotu tos uzbraucienus autorei a la pati tiec galā, nav jābūt salipušiem kopā, viņam tevis dēļ nav jāziedo savs laiks, bla bla bla. Es atvainojos, bet kas dafak tas vispār ir?? Jā, būt pārim nenozīmē saaugt kopā un tagad paļauties un ko gaidīt tikai no otra, bet tas ir mans cilvēks. Mans partneris. Cilvēks, ar kuru kopă es ceļos, guļos, priecājos un bēdājos. Tas nav kaimiņš Andris, kurš vienkārši pārdomája un par to neinformēja. Ja es ko palūdzu savam vīrietim (ar piezīmi, ka viņš nav nekāds vergs, kurš nevar pateikt, ka nesanāks, citi plāni, daudz darba, nevar ūtētē) un otra puse piekrīt, kādas matemātiskās attaisnojuma formulas vēl ir jādomā, ja viņš vienkārši brutāli nepilda solījumu? Jā, dzīve ir dzīve, var gadīties neparadzētais, shit happens, bet mani pārsteidz, ka meitenei, izrādās, pat nav tiesību justies sarūgtinātai, jo...Vienkārši nav, vīrietis ir aizargājamais zvēriņš, kuram nav jājūtas vainīgam.