Kurš?

Reitings 141
Reģ: 15.03.2017
Kuram no šiem i-neta veikaliem dodat priekšroku - 1a.lv vai 220.lv?
02.11.2017 15:34 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es biežāk pērku 1a, bet svētku laikā paļauties uz internetveikaliem ir neprāts, ir bijusi negatīva pieredze. Šogad beigšu savu internetveikalu sezonu 1.decembrī. Vēlāk vienkārši nav vērts.
02.11.2017 23:39 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Nu svētku sezonā ne tikai i-veikali bremzē, bet arī pasts un pakomāti! Bet tas ir saprotams, vnk laicīgi jāplāno preču piegāde un nevajag paļauties, ka svētku laikā viss būs kā parasti:)
03.11.2017 08:59 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Par to garantiju piekrītu.. Ja kaut ko pērku, tad pārsvarā sanāk, ka 220.lv
Pirku tur savu kapsulu kafijas automātu, pēc pāris mēnešiem salūza, zvanīju uz servisa centru, kas bija norādīts garantijas talonā. Rezultātā paņēma manu automātu, noturēja vairāk par mēnesi, nezvanīja, nedeva ziņu, un kad pati šos meklēju rokā, vēl nagla teica, ka zvanīja man!!! vairākas reizes (meli, meli, meli) un pie bojājuma esmu vainīga pati. Protams, ka neko nesalaboja. Atdevu vēlāk savam meistaram un viņš teica, ka automāts pat nebija izjaukts (t) Bet kā to var pierādīt? Nekā! Tāpat kā šie man "zvanīja", tā arī "laboja"
03.11.2017 09:24 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
220.lv, jo ļoti izdevīga atrašanās vieta. Problēmu arī nekad nav bijis.
Tracina vienīgi viņu drausmīgais mārketings un bombardēšana ar miljons meiliem, bet tam man ir spamu e-pasts, lai netraucē.
03.11.2017 12:37 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
220.lv, jo ļoti izdevīga atrašanās vieta.

Man šis pats, tikai ar 1a. :-D Nekad nav problēmas bijušas, bet, nu, es tur visu laiku vienu un to pašu pērku, ar ko arī problēmām nevajadzētu būt (salīdzinoši mazas un vienkāršas tās lietas, nekas specifisks). Vienīgais 1x bija ilgi jāgaida viena cita prece, bet tā kā man nebija tik steidzami, īpaši grūti nebija pagaidīt ilgāk.
03.11.2017 13:06 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tā... Biežāk 220. Kaut kādu laiku likās, ka 1a ir kvalitatīvāks, bet man gadījās nelāga pieredze ar viņiem, tad sapratu, ka nekas tur labāks nav. Man tiešām nav bijis problēmu ar 220, plus patīk, ka viņi krāj naudiņas (par pirkumiem, uz dzimšanas dienām, par reģistrēšanos), kuras var izmantot, lai dabūtu pēc tam naudiņu atpakaļ, cita lieta, ka jā... tur viss tā uztaisīts matemātiski, lai vai nu Tu būtu ieienteresēts nopirkt vēl kaut ko, lai izdevīgāka piegāde utml. Bet tas tā. Problēma bija, kad biju konkrētu lietiņu noskatījusi, kura 220 nebija pieejama uz vietas un pasūtīju no 1a. Rādījās, ka prece IR NOLIKTAVĀ viņu mājaslapā, bet pēc ilgāku dienu klusuma man no 1a atnāca vēstule ar atvainošanos, ka prece nav noliktavā un ir opcija - vai nu ko citu vietā paņemt par tādu pašu cenu vai viņi atgriezīšot naudu. Tā kā dāvanu man vajadzēja un viņiem bija no tās pašas "sērijas" lietiņas, kuras arī man derētu izvēlētās vietā par to pašu cenu izvēlējos citu. ARĪ tā brīdī, kad izvēlējos rādījās, KA IR NOLIKTAVĀ. Tipa ok - būs cita izvēlētās vietā. Pagāja labs laiciņš, tuvojās jau cilvēkam jubileja un es pati nesaprotot, kas notiek/nenotiek uzrakstīju 1a ar jautājumu... Izrādījās, ka atkal "neesot noliktavā". Tad vai nu atkal es izvēlos ko citu vai atgriež naudu. Atvainojās gan par neērtībām un solīja nākamajai pirkuma reizei iedot atlaidi, bet vispār... Baigi neforši sanāca (komunikācija švaka, ar to pieejamību noliktavā sanāk čakarē cilvēkus, vai arī vienkārši tai darbiniecei, kas mani apkalpoja es nepatiku un teica, ka nav kaut nebija noliktavā prece?). :-DCeru, ka šādi gadījumi viņiem nav regulāri.
03.11.2017 13:31 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Biežāk sūtu no 220.lv , ir preces, kuras tur pērku regulāri - Batiste sausos šampūnus jo krietni lētāk kā drogas, Kallos šampūnus un matu maskas (kaut arī ļoti lētas, esmu vairāk kā apmierināta ar kvailtāti),Visile veļas mīkstinātājs (ļoti noturīga un patīkama smarža, it īpaši dzeltenajam). Šad tad šķidros veļas pulverus, un citu sadzīves ķīmiju. Agrāk pirku arī smaržas. Un šad tad nopērku citas skaistumkopšanas vai mājsaimniecības preces.
Elektorniku pērkot , priekšroku dodu 1a.lv
03.11.2017 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits