Tā... Biežāk 220. Kaut kādu laiku likās, ka 1a ir kvalitatīvāks, bet man gadījās nelāga pieredze ar viņiem, tad sapratu, ka nekas tur labāks nav. Man tiešām nav bijis problēmu ar 220, plus patīk, ka viņi krāj naudiņas (par pirkumiem, uz dzimšanas dienām, par reģistrēšanos), kuras var izmantot, lai dabūtu pēc tam naudiņu atpakaļ, cita lieta, ka jā... tur viss tā uztaisīts matemātiski, lai vai nu Tu būtu ieienteresēts nopirkt vēl kaut ko, lai izdevīgāka piegāde utml. Bet tas tā. Problēma bija, kad biju konkrētu lietiņu noskatījusi, kura 220 nebija pieejama uz vietas un pasūtīju no 1a. Rādījās, ka prece IR NOLIKTAVĀ viņu mājaslapā, bet pēc ilgāku dienu klusuma man no 1a atnāca vēstule ar atvainošanos, ka prece nav noliktavā un ir opcija - vai nu ko citu vietā paņemt par tādu pašu cenu vai viņi atgriezīšot naudu. Tā kā dāvanu man vajadzēja un viņiem bija no tās pašas "sērijas" lietiņas, kuras arī man derētu izvēlētās vietā par to pašu cenu izvēlējos citu. ARĪ tā brīdī, kad izvēlējos rādījās, KA IR NOLIKTAVĀ. Tipa ok - būs cita izvēlētās vietā. Pagāja labs laiciņš, tuvojās jau cilvēkam jubileja un es pati nesaprotot, kas notiek/nenotiek uzrakstīju 1a ar jautājumu... Izrādījās, ka atkal "neesot noliktavā". Tad vai nu atkal es izvēlos ko citu vai atgriež naudu. Atvainojās gan par neērtībām un solīja nākamajai pirkuma reizei iedot atlaidi, bet vispār... Baigi neforši sanāca (komunikācija švaka, ar to pieejamību noliktavā sanāk čakarē cilvēkus, vai arī vienkārši tai darbiniecei, kas mani apkalpoja es nepatiku un teica, ka nav kaut nebija noliktavā prece?). :-DCeru, ka šādi gadījumi viņiem nav regulāri.