Jā, tie ir eksāmeni visu mēnesi bez lekcijām, bet kā notiek atkarībā no augstskolas un fakultātes. Man nav bijis tāds brīvlaiks kā chocolatinai. Man bija eksāmeni katrā priekšmetā, respektīvi, 2-3 eksāmeni nedēļā, kas, ja mācies visu semestri, nav nekas traks, bet, ja esi no cilvēkiem, kas sāk mācīties pirms eksāmeniem, tad ir jāsarauj. Ja ir nenokārtoti kontroldarbi, semināri kādā priekšmetā, mums vajadzēja nokārtot to līdz eksāmenam, citādi eksāmenu nevarēja likt un cilvēks skaitījās izkritis no priekšmeta, jāliek nākamgad par atsevišķu maksu viss priekšmets. Ja nenoliki ar pirmo reizi eksāmenu, vēl dota viena (vai, kad sāku mācīties bija divas reizes, tad pamanīja uz vienu), kas ir par maksu, ja neesi nokārtojis pa šīm reizēm, tad jāliek viss priekšmets pa jaunu par maksu nākamgad. Kaut kā tā. "Brīvlaiks" (oficiāli tas tā neskaitās, bet neoficiāli ir tāda sajūta) šķita pēc eksāmeniem, man parasti sanāca divas nedēļas brīvas, viena nedēļa sesijas beigās kaut kā iekrita, bet otra nedēļa reģistrācijas nedēļa, kur lekcijas nenotika, bija vienkārši jāpiesakās sistēmā kursiem nākamajam semestrim.