Apdrošināšana?

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Sveikas :-)
Aizdomājos par tādu lietu kā apdrošināšana.
Kāda veida apdrošināšanas jums ir?
Ko jūs domājiet par dzīvības apdrošināšanu? It sevišķi precētās sievas? :-)
24.10.2017 11:11 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Dzīvības apdrošināšana laba ceļojumu gadījumos , bet ne jau Latvijas ikdienā :D Mēs taču nedzīvojam kaut kādā bīstamā zonā , lai tā dzīvības apdrošināšana būtu nepieciešama pat varbūtības gadījumā , jo tā varbūtība ir nenormāli niecīga . Tie , kas to pērk , ir kaut kādi paranoiķi jej bogu ;)
24.10.2017 14:59 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Mēs taču nedzīvojam kaut kādā bīstamā zonā , lai tā dzīvības apdrošināšana būtu nepieciešama pat varbūtības gadījumā , jo tā varbūtība ir nenormāli niecīga . Tie , kas to pērk , ir kaut kādi paranoiķi jej bogu

Da ko tu neteiksi?
Ir dzīvības apdrošināšanas ar uzkrājumu. Redz, ja papēta, tad šāda ir krietni izdevīgāk, kā vnk krājkonts bērnam, jo:
1) uzkrājas nauda bērna nākotnei
2)iesniedzot gada ienākumu deklarāciju daļu naudas var saņemt atpakaļ tāpat kā par izglītību, med.pakalpojumiem u.t.t.
3) ja nu kas ar mani notiek (ak es paranoiķe) apdrošinātājs līdz bērna pilngadībai turpinās katru mēnesi iemaksāt bērna krājkontā noteiktu summu.
24.10.2017 15:13 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Mums ir tikai veselības apdrošināšana, bet doma par dzīvības apdrošināšanu neliek man mieru, jo mums ir bērns un mājoklim hipotekārais kredīts, bet, kad paskatos, cik tas izmaksā, vēlme pazūd, jo tā vieglu sirdi nevaram atļauties.
Vēl joprojām domāju.
24.10.2017 18:13 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Pati pērku nekustamā īpašuma apdrošināšanu ar iekļautu civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu.
Darba vieta pērk dzīvības un veselības apdrošināšanas. Par dzīvības nezinu cik maksā, bet simboliski, veselības apdrošināšana katram darbiniekam izmaksā 200+, nekad pat pusi nenotērēju, tāpēc man izdevīgāk būtu, ja nepirktu polisi, bet izmaksātu naudā to summu.
24.10.2017 18:47 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Te top krimiķa scenārijs vai reāls plāns?
Vai, ne :-D
Precīzāk paskaidrošu... pēdējo nedēļu laikā paranoja uzradusies par to, ka kaut kas ar mani vai vīru var negaidīti notikt, varbūt laiks iegādāties vairāk nekā veselības apdrošināšanu :-D
24.10.2017 23:39 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ir dzīvības apdrošināšana un daudzu nopietno slimību apdrošināšana (vesels saraksts) . Pērkot māju, banka prasīja dzīvības apdrošināšanu, panjēmām to, plus veselības apdr.
Vēl, protams, ir apdrošināta māja.
25.10.2017 08:32 |

Reitings 541
Reģ: 10.03.2014
Es jau kādu laiku domāju par veselības apdrošināšanu, varbūt varat ieteikt, kura labāk būtu privātpersonai? Jo skatos, pārsvarā ir juridiskajām personām piedāvājumi
Bet tā nav nekādas apdrošināšanas, laiks laikam par to apdomāties
25.10.2017 08:36 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
domāju par veselības apdrošināšanu, varbūt varat ieteikt, kura labāk būtu privātpersonai?

+
Man arī interesē
25.10.2017 08:57 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Dzīvības apdrošināšana laba ceļojumu gadījumos , bet ne jau Latvijas ikdienā Mēs taču nedzīvojam kaut kādā bīstamā zonā , lai tā dzīvības apdrošināšana būtu nepieciešama pat varbūtības gadījumā , jo tā varbūtība ir nenormāli niecīga . Tie , kas to pērk , ir kaut kādi paranoiķi jej bogu

Nu kaņešn, cik katru gadu uz ceļiem nenositas un nesavainojas? Cik potenciālu slepkavu dzērājšoferu un lidotāju nav? Es pēdējā gada laikā esmu redzējusi pietiekami daudz avāriju. Cik citu nelaimju nenotiek? Neteiktu, ka iespēja ir nenormāli niecīga. Un cik daudzi cilvēki saslimst ar dažādām slimībām ar letālu iznākumu? M? Mēs nekad nezinām, cik laika mums ir atlicis. Ir tikai normāli gribēt parūpēties par ģimenes locekļiem tādā brīdī.
25.10.2017 09:09 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Dzīvības apdrošināšana laba ceļojumu gadījumos , bet ne jau Latvijas ikdienā Mēs taču nedzīvojam kaut kādā bīstamā zonā , lai tā dzīvības apdrošināšana būtu nepieciešama pat varbūtības gadījumā , jo tā varbūtība ir nenormāli niecīga . Tie , kas to pērk , ir kaut kādi paranoiķi jej bogu

Nu, nu, šis jau izklausās no sērijas "ar mani jau nekad nekas nenotiks", bet kaut kā daudzi laikam aizmirst, ka mēs visi kādudien mirsim - tā vai citādi, dabīgā nāvē vai "ar palīzību no malas" un lielākai daļai no mums tāpat paliek ģimenes (vecāki, brāļi, māsas, bērni u.t.t.), daudziem paliek kredītsaistības vai saimniecības, kas prasa pamatīgu finansiālo iegudījumu.
Faktiski visus iespējamos nāves gadījumus (ar specifiskiem izņēmumiem, kas vairak klasificējami kā tādi gadījumi, kad persona apzināti novedusi sevi līdz nāvei) arī sedz dzīvības apdrošināšana. Apdrošinājuma summu apdrošinātā nāves gadījumā izmaksā tai personai, kuru apdrošinātais norādījis kā labuma guvēju (atlīdzības saņēmēju) un šī persona var būt praktiski jebkura, tam nav jābūt mantiniekam saskaņā ar Civillikuma izpratni. + Var veidot arī uzkrājumu (bet nav obligāti) + saņemt pārmaksātā IIN atmaksu iesniedzot nodokļu deklarāciju.
Runājot par mani - man ir darba devēja nodrošinātā veselības apdrošināšana kā arī vairāki dzīvības apdrošināšanas līgumi ar uzkrājumu (viens ar "normālu" apdrošinājuma summu situācijai "ja nu kas gadās", pārējie tīri uzkrājuma veidošanai ar dažādiem līguma beigu termiņiem).
25.10.2017 09:31 |

Reitings 259
Reģ: 06.03.2010
Es ka sieva varu atbildet, ka dzivibas apdrosinasanu iegadajos visai gimenei (ari civiltiesisko un veselibas viram). Mums ir laulibas ligums par mantas skirtibu, tapec nelaimes (tfu tfu) gadijuma labuma guvejs ir noradits vai nu virs vai es (lai neiet pec likuma). Bet tas tik ta. Vienkarsi likas vajadziga si apdrosinasana, jo dzive visadi gadas... slepojot, braucot ar riteni utt.
Civiltiesiska - varu ar bernu drosi iet smalkajos veikalos :-D pasrisks laikam 30eur!
25.10.2017 16:48 |

Reitings 11
Reģ: 13.03.2017
Ko jūs domājiet par dzīvības apdrošināšanu? It sevišķi precētās sievas?

vēl šobaltdien domāju, par to ko autore ar to bija domājusi:-|
aizsardzība no vīra? vai kā...
GAIDU AUTORES COMENTU;-)
27.10.2017 17:31 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Ko jūs domājiet par dzīvības apdrošināšanu? It sevišķi precētās sievas?

vēl šobaltdien domāju, par to ko autore ar to bija domājusi
aizsardzība no vīra? vai kā...
GAIDU AUTORES COMENTU

Nu kas nav saprotams? Ja tu dzīvo viena atsevišķi no vecākiem un nevienu finansiāli neuzturi, tad no tavas aiziešanas mūžībā neviens arī finansiāli necietīs. Bet, ja tu esi precējusies, jums ar vīru ir kopīga saimniecība, ģimene un arī bērni, tad ir jūtams viena apgādnieka zaudējums tīri finansiāli. Apdrošināšana šo tā jau skumjo mirkli padara mazliet vieglāku, jo kādu laiku nav jāuztraucas par naudu. Iedomājies, tu sēdi mājās, audzini bērnus, vīrs ir galvenais apgādnieks. Vīrs traģiski iet bojā, tu tajā brīdī paliec viena bez atbalsta ar savām bēdām un tukšu maku. Bēres ir jāuztaisa, rēķinus jāturpina maksāt un ēst arī gribas. Tev jādomā paralēli savām bēdām, kur dabūt tādu darbu, lai nopelnītu pietiekami. Apdrošināšanas gadījumā tev tiek izmaksāta atlīdzība un tu vari atļauties laiku, lai pielāgotos jaunajai situācijai, finansiāli neciešot.
27.10.2017 17:47 |

Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
domāju par veselības apdrošināšanu, varbūt varat ieteikt, kura labāk būtu privātpersonai?
+
Man arī interesē

Paceļu tēmu, arī man interesē, kura būtu labāk privātpersonai?
Šogad ieplānoti daudzi ārstu apmeklējumi. :-(
04.01.2018 18:46 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Man ir veselības un īpašumu apdrošināšana.
Precētām sievām vajag dzīvības apdrošināšanu? :D Domāju, ka pietiek ar laulību līgumu.
04.01.2018 19:02 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575

Jēziņ.. izbrīna tāds uzskats, it kā cilvēki mirtu tikai dēļ kariem un zemestrīcēm.
04.01.2018 19:14 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Scandinavian - kāds tieši ir sakars apdrošināšanai ar laulību līgumu? :)
04.01.2018 19:36 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
:)
08.01.2018 20:49 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Man ir darba devēja apmaksāta diezgan laba veselības apdrošināšanas polise (ir masāžas, zobārsts utt., žēl, ka nav sports) un visparastākā Swed octa. :D
Par dzīvības apdrošināšanu esmu domājusi, bet vairāk kā par uzkrājuma metodi, jo apgādājamo man nav.
08.01.2018 21:12 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Man darbs dod veselibas apdrošināšanu . Kur jūs iegadajaities dzivibas apdrosinasnu ? jo gribu , bet nezinu , kur ir labak.
08.01.2018 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits