Vēl jo vairāk tikai loģiski būtu, ja pasauktu uz sarunu, lai atteiktu un paskaidrotu iemeslus. Pašu darbinieks taču.. (t)
Pīrāg, es apcepu atkaulotus, sagrieztus vistu šķinķīšus (mazos gabaliņos) ar sīpolu(var bez), pievienoju garšvielas, var arī ķiploku, pievienoju reizēm burkānu stiebriņus(smalki sagriezti, bet ne rīvēti), tāpat papriku, lai pasautējās, tad lieku tomātus gabaliņos (neko nemizoju). Kad viss pasautējies, lieku saldo krējumu, ja luste uz indiešu ēdienu pusi, piegāžu kariju, pasautēju un voilá! Ar rīsiem garšīgi. Easy mērce, ātra un iet iekšā labi. Var saldo krējumu nelikt. Var pievienot vēl tomātu pastu, kādu ēdamkaroti, lai pastiprinātu tomātu garšu.