Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vieglas dzemdības

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas meitenes, gribētos padiskutēt par "vieglajām' dzemdībām, cik nu viņas, protams, vieglas var būt, tieši dabiskās dzemdībās bez visādiem atsāpināšanas līdzekļiem, plīsumiem utt.
Cik jau esmu info salasījusies, tad pirmās lietas tiek minētas kā:
1. Aveņu lapu tējas dzeršana
2. Raspodiņu tējas dzeršana
3. Vingrošana uz bumbas
4. Staigāšana
Vai arī tas viss ir fufelis un tomēr visu var panākt ar savu domu spēku, respektīvi, domāt tikai pozitīvas domas un viss būs viegli un ātri.
Vai arī pašām bija kāda konkrēta metode, vai arī neko nedomājāt tikai kā, kas būs tas būs.
03.06.2017 13:49 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Mans viedoklis pēc 2 dzemdību pieredzēm ir tāds, ka vislabāk ir nekādi baigi tās dzemdības neidializēt , jo tad mazāka iespēja izjust vilšanos. Lai kas arī notiktu, vislabāk vienkārši to pieņemt. Es pirms abām dzemdībām dzēru gan tējas, gan veicu masāžas, gan pirms pirmajām dzemdībām devos katru dienu kā minimums 6km pastaigās. Darīju visu, lai dzemdības sāktos.
Rezultātā abas grūtniecības pārstaigātas un otrās pat ierosināja . Pirmajās dzemdībās bija jāveic liels iegriezums un otrajās bija vairāki nobrāzumi + vēl daži sarežģījumi. Es to pieņemu un pateicos vienkārši par to, ka man ir veseli bērniņus pašai viss ir labi, pārējais ir vērtīga pieredze. Jaunākajam bērniņam nav pat vēl mēnesis un es būtu gatava dzemdēt vēl vienu mazo.
Nevajag cerēt dikti uz vieglām dzemdībām, cik vienkārši ir jāprot situāciju tvert viegli :)
26.06.2017 18:44 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Ar dzemdībām neko nevar zināt. Ieteiktu iet ar atvērtu prātu - kā būs tā būs un neieciklēties uz ko konkrētu. Domu spēks organisma/ģenētikas specifiku neietekmēs.
26.06.2017 18:51 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekrītu Favel. Nevajag dzemdības idealizēt! Salasās visādus filozofiskus stāstiņus ap un par, un tad nu sadomājas, ka būs tik viegli un tik vienkārši kā nošķaudīties. Nē, dzemdības ir ļoti smags darbs. Ar sāpēm vai bez, ar plīsumiem vai bez - tam nav nozīmes, jo dzemdības tas ir kaut kas tāds, ko tu, tavs ķermenis un tavas smadzenes vēl nekad neesat darījuši. Un katras nākamās dzemdības ir savādākas kā iepriekšējās. Vnk sagatavojies smagam darbam un turies! Vissvarīgākais ir ne jau plīsumi, bet, lai mazulis ir sveiks un vesels, jo tas ir arī smags darbs viņam.
26.06.2017 18:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits