Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dzīvošana

Reitings 362
Reģ: 06.03.2016
Sveikas! Cik sarežģīti ir atrast dzīves vietu Anglijā? Esmu dzirdējusi, ka tas nav tik vienkārši un nedaudz nolaižas rokas.. Ir doma braukt pie puiša uz turieni, lai sapelnītu naudu un brauktu atpakaļ. Bet tākā viņš pašlaik dzīvo kopā ar draugu, es izteicu vēlmi, ka vēlētos dzīvot divatā, kā normāli cilvēki, nevis ar vēl kādu. Viņš saka, ka var paiet vairāki mēneši, jo te tas nav vienkārši. Vai tā ir? (t)
07.05.2017 18:50 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
Gadījumā nav jāskatās kāda pilsēta?
Kur es biju plānojusi doties, ir brīvas mājvietas. Bet vienistabas dzīvoklis, man liekas, ka pat virtuve tur blakus, aptuveni izmaksāja 400 poundus, klāt droši vien komunālie? Bet man uzreiz lika noprast, ka īrēt vienai pašai būs dārgi.
07.05.2017 18:55 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kada UK? Cilveks labak tagad Noderlande piemeram, brexit tacu. Ta ka aizmirst, jaunas asinis letinu tur tagad nevajag.;-)
07.05.2017 19:13 |

Reitings 2104
Reģ: 22.03.2015
Nu neiespējami tas nav, bet tad, ja īrējat nevis istabu, bet visu dzīvokli, būs sarežģītāk. Atkarīgs arī no tā, vai īrējat pa tiešo no landlord, vai arī caur aģentūru.
Parasti visiem īres dzīvokļiem prasa vairāku mēnešu depozītu (vismaz divu), tad vēl jamaksā ir uz priekšu. Attiecīgi tie parasti ir vairāki tūkstoši, kuri ir jāsamaksā uzreiz, ja tev draugs labi nepelna, tad būs tā kā būs.
Tāpat būs grūti dzīvokli noīrē īstermiņā, parasti līgumus grib slēgt uz gadu. Var lauzt ātrāk, bet tad pazaudē depozītu.
07.05.2017 19:39 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nu protams, ka nav vienkārši, tavam musulmanim sākumā ir jāsarunā ar savām pārējām hidžabām, lai tevi pieņemj, sadala mājas darbus, gultas režīmu utt.
07.05.2017 19:46 |

Reitings 75
Reģ: 08.01.2016
Daudz atkarīgs arī no konkrētās pilsētas. Bet vispārīgi runājot, kā absolūts minimums 2 nedēļas paies, līdz atradīsi, un nepavisam nav izslēgts ka pēc tam vēl būs jāgaida pāris nedēļas līdz mēnesis, kamēr pašreizējais īrnieks izvāksies. Ja īrē caur aģentūrām, tas vispār ir nenormāli ilgi.
08.05.2017 00:18 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sveikas! Cik sarežģīti ir atrast dzīves vietu Anglijā? Esmu dzirdējusi, ka tas nav tik vienkārši un nedaudz nolaižas rokas.. Ir doma braukt pie puiša uz turieni, lai sapelnītu naudu un brauktu atpakaļ. Bet tākā viņš pašlaik dzīvo kopā ar draugu, es izteicu vēlmi, ka vēlētos dzīvot divatā, kā normāli cilvēki, nevis ar vēl kādu. Viņš saka, ka var paiet vairāki mēneši, jo te tas nav vienkārši. Vai tā ir?
:-D
22.10.2017 20:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits