Sveikas, dāmas un kungi! Šodien Cosmo tāds pieklusis pēc vakardienas kaislībām. Visi piknikos aizgājuši? Kādi vakara plānI? Es šodien lapas grābu, tagad abas plaukstas ar tulznu. :D
Šodien ir tā sestdiena, kad visi ir izbraukuši un pat nav īsti kompānijas, lai kur aizietu. Hoķī arī LV pakāsa. Plāns ietīties segā ar piparmētru tēju un lasīt grāmatu.
ietīšos segā & skatīšos Lielisko Gadsimtu. ome kas ome, bet iesākot skatīties baigi grūti atrauties :D varbūt neietīšos segā. kaut kā šis viss jādara mazāk omīgi.
Man jau arī šķiet, ka vakardienas iesāktais ir jāpabeidz. Tēju varēšu dzert rīt. Tikai jāpiemeklē vēl kāda raudamā filma un sestdienas vakars būs izdevies. :-D
Visu dienu nomocīju excelī, vajadzēja taču man tik sarežģīti visu taisīt. :-/:-D Mans plāns 2h uzmeistarot 10 lpp, cerēšu, ka izdosies. Savādāk es rīt gribu špoingā.
Talis, es jau iepriekš turpināju krieviski skatīties internetā, esmu jau daudz tālāk tikusi kā pašlaik rādā LNT, bakalaura dēļ esmu mazliet nolikusi to prieku malā, bet pavisam drīz atsākšu. :D
rit darba diena, ists chills nesanaks, drankiigi. klausos walking on cars un grauzu seemenes, dikti salas, lupas surst, bet apstaties nevar kamer paka nav tuksa:'-(
ļoti traka reakcija, ņemot vērā cik daudz dažādu žanru un kvalitātes raidījumu/seriālu/filmu cilvēki izvēlas skatīties. es sākumā neiebraucu, kāpēc kkāda turku vēsturiska ziepene tik daudziem patīk, bet sāku skatīties un iebraukt tos viņu "noteikumus", jūtos nedaudz kā ceļojot skatoties kaut ko tik savādāku :D
Apple_pie, ok... lieku aiz auss :D :D TalisQualis, man ļoooti patika Lieliskais gadsimts! Vēl no sirds iesaku Ты моя Родина (Vatanim Sensin).. arī skatījos krievu valodā. Manī skatoties modās lielāks patriots :)
Man līdzīgi.. es pilnīgi uz savas ādas iztēlojos tās sajūtas.. pilī.. vispār tas ir šausmīgi tur dzīvot.. cīņa par varu, ietekmi.. bet jā.. tērpi ir tik krāšņi! Biju iepriekš pilī tajā Stambulā.. elpa aizrāvās no bagātības.. zelts, dārgakmeņi :)