Labdien!
Es nezināju, kur meklēt atbalstu, tāpēc varbūt šeit man varētu palīdzēt kāds ievirzīt pareizajās domās.
Es un draugs neesam precējušies, bet ir lietas, kas mūs saista, kas apgrūtina šķiršanās procesu. Runa ir par naudu.
Es jūtu, ka es vairāk nespēju šīs attiecības izturēt. Es dzīvoju vienos vienīgos melos. Mans draugs melo. Visiem!! Saviem vecākiem par smēķēšanu, kaut gan ir darbs un ir pilngadīgs. Melo, par savu pagātni, ka ir uzrakstījis dziesmu, bet īstenībā kamēr mācījās un dzīvoja kojās, to uzrakstīja viņa istabas biedrs. Melo par pagātnes attiecībām. Vienkārši melo. Es visu patiesību gan par dziesmu, gan pagātnes sakariem esmu netīšām uzzinājusi no cilvēkiem.
Šodien pat. Es pazudu uz stundu no mājas. Man ir žurnālgaldiņš uz kura stāv diezgan daudz žurnāli, visādi. Nav noslēpums, ka tajos ir meitenes bikini. Es atnāku atpakaļ, žurnāls uz mana galda atvērts ar priekšā bilde meiteni puskailu. Es prasīju, vai ir lasījis manus žurnālus, saka kaķis bija nometis un es tikai pacēlu..kā arī viesībās kad aizejam, stāsta visādus dzīves atgadījumus par sevi, kamēr viens cilvēks pateica es to visu feisbukā lasīju. Kā arī datorvēsturē es ieraudzīju, ka ir apmeklēts saits otrapuse.lv , pats taisnojās, ka nav to darījis un visticamāk vēsture mēdz kļūdīties.
Man vienkārši no iekšienes jau grauž šie meli. Es vairāk nespēju saprast un filtrēt, kurā brīdī man ticēt un kurā nē. :-/
Uzticība, ticība viss ir zudis laika gaitā. Kā man rīkoties šādā situācijā? Šķirties nevar tik viegli, ir lietas, kas saista mūs abus vienā pavadā.
Visu laiku kaut ko mēģina man taisnoties, lai es domātu, ka tas viss ir nejaušība.