Kā tad īsti ir - vai stāvoklī var palikt vnk no tā, ka priekšspēles laikā notiek kailu dzimumorgānu berzēšanās? Jo rakstīts, ka vīrietim izdaloties kkāds sekrēts ar spermatozoīdiem tikko pēc erekcijas un sievietei pietiek vien ar to nokļūšanu uz ārējiem dzimumorgāniem, tātad...tiešām?
Jā, tā ir patiesība, kauns ko tādu nezināt. Es nesaprotu, kāda bauda var būt, ja tavs puisis ripina savu "desu"" pa tavu "vāveri". Nona, katra tava tēma mani vienkārši fascinē. Nu, pastāsti jūs tur ar puisi beidzot esat tikuši līdz reālam seksam?:-D
Kas tad tā tāda. Atceros, agrāk te bija tāda meitene/puisis ar Trolīša bildi, kura/š uz Positivusu brauca un vēl visādas citas lietas. :-D Varbūt kāds pateiks kā viņai niks bija?
Xanax, protams, ka esam. Tas taču nebija joks - par to, ka taisnība?? Cik tad viņiem ir jāsaskaras, lai tiešām kkas notiktu? Akd, man ir bail...pie tam, tas notika cikla vidū.:-|
Nona, tas nebija joks, to tagad pat skolā māca, ja vīrieša loceklim ir bijis kontakts ar sievietes "vāveri", tad ir kaut niecīga, bet iespēja ka sievietei var iestāties grūtniecība.:-/ C'mon, nav jau tik grūti uzvilkt gumiju un tad priecāties uz nebēdu.(t)
Xanax, es esmu dzirdējusi nostāstus, ka no spermas iekļūšanas gremošanas sistēmā, vien var palikt stāvoklī, tāpēc labāk to dinķ' mutē neņemt, ja ņemt, tad, lai prezervatīvu uzvelkt. Sak' esot ar garšiņām nopērkami, i banāns, i zemen.. (l)