Galīgi nekultivēju balināšanu mājas apstākļos, tomēr iespraukšos ar savu viedokli. Pirms nedēļas šeit vaicāju padomu par to kā no oranži dzelteniem matiem tikt pie blondiem, bet daudzas teica, ka ātri un saudzīgi to varēs izdarīt tikai profesionālis. Tomēr, man par brīnumu, vairākās savas dzimtās mazpilsētas frizētavās tiku pie atteikuma. Vienā frizētavā man nez kādēļ pateica, ka tādu darbu darīt neuzņemas, citā - ka varot tikai izbalināt matu šķipsnas, par to maksājot 25 eiro. Tagad man ir gandrīz platīnblondi mati un arī ārā nekrīt, nav ne bojāti, ne sadeguši. Kā to panācu? Viss tas prieks man izmaksāja mazāk kā 13 eiro, jo, iegādājoties divas kārbiņas Syoss balinātājus, visu izdarīju pati savām rokām un jau pēc pirmās krāsošanas reizes ieguvu vēlamo toni, kamēr frizētavās būtu izgrūdusi naudu par pāris balinātām šķipsnām. Nesaku, ka mājās balināt pašam ir kaut kas baigi labs, taču nav arī tā, ka nekas neizdosies. Mana pieredze rāda, ka ne vienmēr matu balināšana frizētavā var dot kāroto rezultātu, tāpat kā pašrocīga balināšana ne vienmēr nozīmē sabojātus matus.