Dzeršana un makšķerēšana ir dažādas lietas, bet, nu, katram savi hobiji.
Man tā grūtāk saprast, jo gan maniem draugiem ir otrās pusītes, gan vīrieša draugiem. Nu, tādiem tiešām draugiem, nevis paziņām. Mēs visi draudzējāmies - gan ceļojumos, gan citos izbraukumos dodamies kopā, gan tādās parastās ballītēs, piknikos esam kopā. Mums kaut kā nedalās puišu un meiteņu ballītes.
Vismaz es vienmēr tieku aicināta līdzi, tāpat arī viņu aicinu līdzi. Protams, viņš nebrauks pie manas draudzenes padzert kafiju, ja viņas vīrs nebūs mājās un tāpat es nebraukšu līdzi pie bankomāta patērzēt ar viņa bijušo studiju biedru par kaut kādām viņiem aktuālām tēmām.
Es vienmēr brīnos par to kā tas var likties pieņemami, kad tavs vīrietis pasaka -piektdien mēs ar džekiem laižam pa Vecrīgu patusēt.. tad jau tu izdomā ko darīt. Es saprotu gados 18 +, kad puse viņu čomu tevi nepazīst un pašiem nav otrās pusītes - tad, jā, būtībā jau tu tur būtu kā piektais ritenis, bet, ja esat kopā ne pirmo gadu un draugi tomēr arī nemainās katru gadu, kā arī +/- visiem noteikti ir kāda beibe ar ko tiekas... nu, man liekas diez gan bēdīgi tāds sadalījums - mēs ejam tur un tur, jūs pašas izdomājat ko gribat darīt. Kur tas prikols?