Meklē citu pieeju!
Es tavā vietā izvērtētu vairākus aspektus: vai viņš mainīs savu darba stilu? Vai viņš vispār apzinās, ka strādā ne tā, kā citi to gribētu? Vai šādi vari turpināt strādāt? Visdrīzāk atbildes uz visiem jautājumiem ir nē.
Tas ir tavs darbs atrast veidu, kā sasniegt uzstādīto mērķi. Nē, tu neesi vainīga pie tā, ka viņš neatbild uz e-pastiem, un neesi arī vainīga, ka ir slinks vai vēl nezinu kāds, bet tu esi vainīga, ka nav paveikts tev uzdotais darbs. Es arī vadu komandu, un tā ir mana vaina, ja kāds nestrādā labi - tātad neesmu mācējusi pareizi viņu vadīt. Visi cilvēki nav vienādi un visi nestrādā vienādi (ujj, kā mums šis uzņēmumos visiem būtu jāmācās), un vadītājs tieši tāpēc ir vadītājs, ka māk vadīt. Un ja nemāk vadīt, tad meklē iespējas iemācīties un tikt galā ar šādām situācijām.Lai paveiktu darbu, kādam darbiniekam vajag, lai viņu liek mierā un ļauj darboties savā nodabā, kādam vajag, lai ar viņu runā un runā 100 reizes, kādam vajag, lai viņu paslavē par darbu, bet kādam vajag, lai norāj, un tieši tāpēc tur esmu es, lai ar visiem viņu darbības stiliem tiktu galā un beigu beigās mēs visi kopīgi nonāktu līdz rezultātam.