Situācija darbā sekojoša. Uzņēmuma galvenais priekšnieks ir arī mans tiešais priekšnieks. Bet man galīgi nevedas komunikācija un sadarbības ar viņu. Lai es paveiktu savu darbu, man parasti vajag no viņa informāciju vai atļauju vai apstiprinājumu. Bet tos viņš man bieži vien nenodrošina. Līdz ar to es nevaru paveikt savu darbu, un es par to jūtos slikti. Uz e-pastiem viņš neatbild vai reti. Klātienē arī gandrīz normāli neizdodas viņu pieķert pie rokas, jo visu laiku aizņemts.
Izdevās tas, ka norunāju reizi nedēļā sapulci ar viņu aci pret aci. Realitātē ļoti bieži viņš uz šīm sapulcēm neatnāk vai arī, ja atnāk, tad nav līdz tam laikam iedevis man nepieciešamo info, lai es būtu varējusi ko paveikt un būtu ko sapulcē runāt, līdz ar to viss pa tukšo.
Šorīt mans pēdējais piliens. Iepriekšējā sapulcē vienojāmies, ka viņš man nosūtīs to un to. Tas, protams, nav izdarīts, kā rezultātā es nepaveicu to, ko man vajadzēja. Cerēju uz šīsnedēļas sapulci, kad izteikšu visu to, kas man sakrājies. Šorīt atbraucu uz darbu uz norunāto laiku, izrādās, viņš ir aizbraucis un nebūs visu nedēļu. Par to es, protams, informēta netiku.
Es nesaprotu, kur ir problēma un kāpēc tā? Ko jūs darītu manā vietā???