Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saņemties šķirties vai turpināt cerēt uz kaut ko?

Reitings 53
Reģ: 22.12.2009
Sveiki! :-)
Iedvesmojos no tēmās par to, kā pārdzīvot šķiršanos.
Esmu kopā ar puisi jau gandrīz 1,5 gadu. Pirmos mēnešus viss bija ideāli, bez maz vai domāju, ka esmu satikusi savu sapņu vīrieti, bija uzmanība, mīļums un viss pārējais, ko meitene vien var vēlēties (l) . Tikāmies tikai pa brīvdienām, jo abiem bija/ vēl aizvien ir skola, līdz ar to arī attālums un biežākas tikšanās, kā arī kopdzīve nebija iespējama un vēl aizvien arī nav.
Pēc pāris mēnešiem abiem diviem sākās dažādas problēmas, gan skolā, gan ģimenē, gan finansiālā ziņā.... Pati tajā laikā arī pārdzīvoju ļoti daudzus notikumus, kas izmainīja manu dzīvi, tajā laikā īpaši daudz neizjutu no viņa to atbalstu tik daudz, cik vēlējos just, lai gan zināju, ka viņš ir ar mani kopā. Tajā laikā sākām atsvešināties, lai gan es vienmēr centos un vēl aizvien arī cenšos palīdzēt un saprast viņu...
Šobrīd, attiecībās pazudis mīļums, uzmanība un tikšanās reizes paliek arvien retākas...Bieži vien liekas, ka neesmu viņam vajadzīga un, ja pazustu no viņa dzīves, viņš pat īpaši nepārdzīvotu... Esmu to viņam teikusi un viņš saka, ka tā nav...:-/
Puisis salīdzinoši noslēdzies sevī un nevar līdz galam atvērties. Pats saka, ka tā ir tāpēc, ka iepriekšējās attiecībās pārdzīvojis krāpšanu un baidās uzticēties... :-(
Pati nezinu ko darīt, jo no manas puses jūtas tiešām ir un ļoti spēcīgas, bet šobrīd tie visi strīdi no manas puses par to, ka nepavadām tik daudz laika kopā cik es vēlētos, par to pašu mīļumu liek aizdomāties, ka varbūt vieglāk un pareizāk būtu no šīm attiecībām aiziet un katram uzsākt savu dzīvi. Šobrīd tās attiecības pilnīgi nav tādas, kādas tās bija (t)
Ehhh, sirds saka vienu un prāts pavisam ko citu, nezinu kam labāk uzticēties :-D
Pirmās īstās un nopietnās attiecības, laikam tāpēc arī tik ļoti grūti kaut ko saprast :'-(
No Jums vēlos dzirdēt varbūt kādu padomu kā rīkoties, viedokļus, vai gaidīt, kad kaut kas uzlabosies, vai arī saņemties un izbeigt to visu.... :-/
29.10.2016 23:32 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nopērc dzīvokli pagrabstāvā.
29.10.2016 23:37 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Jo vairāk pārmetīsi, ka kkas nebija kā agrāk jo mazāka iespēja, ka kkas uzlabosies...
Nevajag spiest uz vīriešu kārtas pārstāvi, ja neizrāda interesi nu tad nav lemts... Tas, ka Tu pārmet to, tas neko neuzlabos, bet tieši viņam vēl mazāk gribēsies tikties un censties...
Varbūt tā atdeve no tevis nav tik liela kā gribētos viņam?
29.10.2016 23:51 |

Reitings 53
Jo vairāk pārmetīsi, ka kkas nebija kā agrāk jo mazāka iespēja, ka kkas uzlabosies...

Vairāk cenšos nepārmest un gaidīt, kad varbūt kaut kas arī uzlabosies, jo saprotu, ka tā arī no manas puses ir kļūda ka pārmetu.
Varbūt tā atdeve no tevis nav tik liela kā gribētos viņam?

Par šito esmu domājusi, pašai neliekas jau tik traki ar sevi :D Bet, kā tad lai es to atdevi vispār palielinu, ja komunikācija sāk palikt ar vien retāka un tikšanās tāpat..... :-/ Man pašai liekas, ka tā atdeve no viņa nav tik liela, kā gribētos man (t)
30.10.2016 00:04 |

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Nopērc dzīvokli pagrabstāvā
.
:-D
30.10.2016 00:15 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
tā ir tāpēc, ka iepriekšējās attiecībās pārdzīvojis krāpšanu un baidās uzticēties...

Varbūt būtu no manas puses muļķīgi, bet es laikam ļoti sadusmotos. Viņš to saprata tikai pēc pusotra gada? Būtu cita lieta, ja tas būtu sākums, būtu skaidri jūtamas abpusējas simpātijas, dzirkstelīte, bet viņš baidītos kaut ko uzsākt šī iemesla dēļ. Tieši tāpēc man tas viss izklausās pēc atrunām.
Padomā par to, kas mainītos, ja šo attiecību vairs nebūtu? Ko viņš, neskaitot pārdzīvojumus, sniedz tev emocionālā ziņā?
30.10.2016 01:03 |

Reitings 67
Reģ: 28.10.2016
Skaties pati. Ja jūti, ka arī puisis grib radušos situāciju labot un ir gatavs pie attiecībām strādāt un ielikt sevi tajās, tad var mēģināt kopīgiem spēkiem to darīt, nav uzreiz jāmet plinti krūmos. Bet, ja tomēr liekas, ka nebūs, tad pārdomā savu izvēli un ja pamet, tad pamet. Nekādā gadījumā nemētājies no viena krasta uz otru.
30.10.2016 01:41 |

Reitings 67
Kā arī attiecību ilgums ne vienmēr ir noteicošais. Ir šķīrušies pāri arī pēc 10 un vairāk gadu kopdzīves. Tajā pašā laikā arī nevajag skriet prom pie pirmajām nopietnajām grūtībām. Tev pašai noteikti vieglāk būtu secināt, ir jēga vai nav, jo Tu tomēr zini visu sīkumos. Jebkurā gadījumā, veiksmi.
30.10.2016 01:45 |

Reitings 53
Mistel, viņš jau iepriekš arī tik ļoti tā kā neuzticējās un diezgan pagrūti nācās panākt to, lai tiešām uzticas.... :-/
Pie reizes, paceļu diskusiju, gribu varbūt vēl kādu viedokli dzirdēt :-) .
31.10.2016 17:03 |

Reitings 520
Ar varu spiest mlīēt nevar. ja ne, ne. Mīlest'ba ir darbs tādā nozīmē, ka abiem jāieliek daudz, lai uzturētu kaislību.
31.10.2016 17:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!