Atttiecības noteikti saistās ar mīlestību, kurā tu, protams, atdod sevi visu.(s)
8 reizes mēģināju. Ar 8 čaļiem gāju uz 'randiņojos', ar vienu no tiem padraudzējos 3 mēnešus. It kā skaidrs jau no sākuma, ka nekā nebūs. Bet čalis, kā no debesīm nokritis un uz paplātes uzlikts. Lielā mērā viss, ko varbūt biju gribējusi sagaidīt no čaļa un kādam viņam vajadzētu būt. Tad nu paspiedu sevi satikties, iepazīties, domāju, ka varbūt vienkārši kaut kur ir bremze galvā, ka JĀMĒĢINA, jo visi apkārt to vien man kladzina :-D:-( Sapratu, ka no čali tur daudz čakarēt.. samīlējies jau bija, bija jāliek punkts kamēr vēl var.
Domāju, ka iespējams kādu laiku vispār ne gluži jadinstancējas, bet nu nav jāskrien ar visiem čaļiem uz kino, kuri puslīdz sakarīgi šķiet, jo pat no tā jau man nāk piekusumus. Zinu, cik drausmīgi tas izklausas, bet diemžēl tā vienkārši ir.
Iespējams vienkārši neesmu randiņu cilvēks, bet patīk kādu iepazīt caur pasākumiem un darbu, tā piemēram, bija iepriekš, tikai tagad tas darbs ir man mājās un cilvēkos dupsi dabūt regulāri ārā ir pagrūtāk. :-D:-/
Atsaucoties uz to vērtību. Tas jautājums tāds pastulbs, bet loģiski, ka ja nesanāk, kas nopietns, domas iešaustās par miljons nenopietniem sakariem. Tikai liekas, ka pēc visa tā jutīšos vēl briesmīgāk. Katram savs. Gribas zināt, kā tad Jums.. (t)