Mazas krūtis

Reitings 55
Reģ: 10.07.2016
Mani šodien nomoca viena problēma, gribu izklāstīt, varbūt, dzirdēt ieteikumus.
Sēdēju klasē, lekcijā, smējāmies, smējāmies ar kursabiedriem līdz brīdim, kad man jautāja, tu dzer kafiju? es saku, nu nē. Viņš saka, vajag dzert, jo tad tavas krūtis palielināsies 3 izmērus lielākas. Tad man smiekli vairāk nenāca, jo es jutos apvainota. Visu laiku esmu kompleksojusi par mazām krūtīm, tā jau viņas ir mazas, šķiet A izmērs, izskatos pēc 13 gadnieces un + vēl forma nav apaļa, bet trīsstūrveida. Visprecīzākā bilde ko atradu
Un loģiski, starp krūtīm ir liela atstarpe. Es jūtos neglīta un neiekārojama savās, kur nu vēl drauga acīs. :'-(
Implantiem nepietiek naudas, apskaužu meitenes ar kuplām krūtīm, pat ne kuplām, bet normālām. Man pat tādu nav. :-(
12.10.2016 18:19 |

Reitings 692
Reģ: 25.07.2016

Ieskaties, meitenei krūšu nav gandrīz vispār, toties augums izskatās labi. Krūtis nav galvenais ;) augumam kopumā jāizskatās skaisti, krūtis neko neizmainīs, ja augums nav kopts un trenēts. Labāk liels dibens un mazākas krūtis, nevis mazs,saravies vecmāmiņas dupsis un lielas krūtis. Vismaz manā uztverē labāk domā par ķermeni kopumā, kačajoties tev parādīsies skaists reljefs kāju muskuļiem, paliks stingrāka pēcpuse, rokas, vēders. Tu justiesies spēcigāka, par sevi pārliecinātaaka un krūtis būs mazāk svarīgas kopainā. Izvēlies piemērotu krūšturi, kas satur tavas krūtis, nevis apņem to formu kādā tevi ir izceļot trūkumus
12.10.2016 18:59 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
elizabete.. ko tu esi saēdusies !?
Tai sievietei ir skaistas krūtis. un tādi krūšturi atgriežas tagad modē, bet ne jau tādēļ, lai tajos liktu spicas krūtis! Un derētu palasīt, kā sievietes senāk pievērsa uzmanību savam skaistumam, pirms kaut ko raksti!
12.10.2016 18:59 |

Reitings 692

Arī esot "dēlim" meitene var būt skaista.
12.10.2016 19:02 |

Reitings 501
wtf... amorla ?!
runa nav par augumu ar mazām krūtīm. sīkā muļķe ! runa ir par krūtīm kā attēlā !
protams ir super skaistas sievietes, kuras ir dēļi, tikai ar zirnīšiem.. un ļoti manāmu krūšu formu ! man patīk.. bet man vislabāk patīk apaļas.. mazas, tvirtas krūtis ! ar gaišiem galiņiem , un manāmu zirnīti, skaistiem aplīšiem ap tām ! saldiem galiņiem! :-P
Kur neredz strijas, kur vnk tās nav iespējamas tādiem augumiem.. vai asinsvadus. vai citus defektus !

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Manuprāt mazajām krūtīm nav ne vainas, man pa cik lielas, man tieši gribētos mazākas. Jo lielajām bieži vien vīrieši pievērš pastiprinātu uzmanību, citreiz nepatīkami. Bet nu ieliktajā bildē tā forma ir vienkārši drausmīga. Bet tas tā - jā jau jāvērtē apskatei izliktās krūtis. Bet atkal jau runājot par attiecību veidošanu, un lielisku seksu - stipri šaubos, ka krūšu formai tur būs tā galvenā loma. Es protams sieviete, bet es pamanu, ja kādai ir smukas formas, glīti apaļumi, bet ka šai te par mazu vai neglītas - to nepamanu. Pamanu resnajām, ka riepa pa priekšu un izceļās vairāk par krūtīm. Vienīgais gadījums, kad mazās krūtis izskatās pēēēē. Apaļītes, kurām iespaidīgas krūtis un vēders īpaši neizceļās, izskatās glītāk, proporcionālāk.

Reitings 77
Reģ: 25.11.2015
Kaut kāds sviests. Pēc lieluma man arī mazās, a un bet izmērs, forma cita, bet es esmu saņēmusi tikai komplimentus un vienīgais negatīvisms bija no puikām 5.klasē. Protams, ja man kāds pateiktu - gribi izmaksāšu palielināšanu, es piekristu, bet es vispār enciklopēdija nejūtos nepilnvērtīga, jo man nav c vai lielāks izmērs, un vīrieši ļoti ietekmēja uz labo pusi manu domāšanu, ka lielas krūtis nav svarīga lieta un bieži vien izskatās sliktāk, jo nav tvirtas kā parasti ir mazās.
Šis krūtis bildē šķiet pilnīgi normālas. Tu jocīga, ka apvainojies par sīkumiem. Tavā vietā būtu atjokojusi - un ko tu dzer, lai palielinātu savu vīrišķo mantību?
Ja gribi nedaudz lielākas krūtis un citu formu, iesaku uzbaroties par pāris kg, vismaz man burtiski 2-3kg daudz ko maina.
12.10.2016 19:03 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
The_devil_wears_PRADA
Es paņēmu kredītu un šo problēmu atrisināju.
Ja kas, vari jautāt privāti.
12.10.2016 19:05 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Izcelšos, bet...neredzu ieliktajā bildē (konkrēti krūšu formā) neko drausmīgu. Protams, katram sava gaume.
12.10.2016 19:05 |

Reitings 501
mazās krūtis ir tas, kas visiem patīk !
12.10.2016 19:07 |

Reitings 77
Reģ: 25.11.2015
*A vai b izmērs, bet...
///es arī neredzu neko nesmuku bildē, tās Žannas(Ģirts) un citus debilos rādījumus, ko pat nevar nosaukt par vīriešiem, vispār neiesaku klausīties, sēž un troļļo tikai.
12.10.2016 19:07 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Man kā reiz ir tieši tāda krūšu forma. Un arī rokas nav tās trenētākās - un zini, neticēsi - esmu pilnībā apmierināta ar savu ķermeni. Es pieņemu savu ķermeni ar visām iespējamām nepilnībām, jo tas ir mans un pat ja viss Cosmo forums apvienotos kopīgā sēru dziesmā par to cik sasodīti neglīta ir tāda vai citāda krūšu forma, es sevi mīlētu tikai vairāk. Kaut vai par spīti! Jo mans ķermenis var tik daudz - kustēties, ēst, dejot, cilāt svarus, apskaut, dziedāt, glaudīt, mīļot, skriet, mīlēties, iznēsāt bērnu, radīt jaunu dzīvību. Tas viss ir tik ļoti daudz un tik daudziem cilvēkiem tas nav iespējams. Mīli savu ķermeni par to, kāds tas ir, nevis ienīsti par to, kāds tas nav.
Un par vīriešim vari nesatraukties - lielākā daļa no viņiem par sieviešu ķermeņu "nepilnībām" satraucas daudz mazāk nekā pašas sievietes. Nu, ar dažiem izņēmumiem, kas novērojami šai pašā diskusijā - bet to noteikti nevajadzētu uzskatīt par vīriešu domāšanas veida etalonu :-D
12.10.2016 19:08 |

Reitings 692
Ķirsi, stop stop stop - es savos pirmajos komentāros rakstīju, ka galvenais ir ķermenis. Pat tad, ja manis ieliktaijai meitenei būtu tādas stūrainas krūtis, vienalga viņa izskatītos labi, jo viņa sevi prot pasniegt un viņai ir superīgs ķermenis - ja meitene ir apaļīga vai ļumīga, tad tās krūtis loğiski visu skatu sabojā izteikti.
Turklāt uzvelkot pieguļošu krūšturi, kurš nedaudz piepaceļ, neviens nemaz neredzēs krūšu slikto formu.
12.10.2016 19:09 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
velc apspīlētaku izmēru, t.i mazāku kā ir.
12.10.2016 19:09 |

Reitings 501
njā.. viegli saukt kādu par trolli..
es arī neteikšu ka tās ir drausmīgas krūtis, vispār par sievietēm tā neizteikšos. Bet tādas es redzējis dzīvē neesmu, un , visticamāk, neredzēšu!
Man interesē sievietes ar skaistām krūtīm!
Lai es iemainītu to milzīgo patiku, kādu izjūtu pret skaistu sievietes augumu un krūtīm.. es nezinu ar ko to varētu aizstāt! nespēju iedomāties !
tā būtu vilšanās un nekas vairāk.. un neesmu radis gulēt ar kādu, kurai nav perfekts augums !
12.10.2016 19:11 |

Reitings 692
Konkrēti autores ieliktajā foto neglīts kr ķermenis, nevis krūtis, iztēloties tās krūtis uz manis izliktās meitenes un tad padomā. Viņa no tā nekļūs par neglīteni, problēma ir masīvajās rokās un vēderā.
12.10.2016 19:12 |

Reitings 501
sieviete ir tāda, kāda viņa ir kaijla un griboša! nevis tāda, kāda viņa ir ar pushupu
12.10.2016 19:12 |

Reitings 501
tad jau velkā mēteli, un dzīvo zaļi !
12.10.2016 19:13 |

Reitings 501
viens ir skaidrs..
Ja Tev ir tāda sajūta, ka tas tiešām ir jāmaina.. Tad dari to! Meitenes māk iekrāt, māk komunicēt, māk atrast labus risinājumus! pievērsies tam ! Es ceru Tu esi forša ! Un Tev būs tas brīdis , kad Tu mīlēsi savu augumu ! Nevis iemācīsies sadzīvot ar kaut ko ! Bet atrisināsi to ! Ar saprātīgu rīcību, padarīsi sevi skaistu ! Es esmu redzējis, kā meitenes atplaukst ! Tas nav saistīts gan ar krūšu operāciju utt ! vnk izmainās, kļūst skaistākas, arī pēc 30 ! pārliecinātas, un ne ar ko nav samierinājušas. Vienkārši izdarījušas pareizās lietas, ieguvušas kaut kādu sapratni par gaumi, par to kā sevi pasniegt. un visspār kā personības pieliekot !
12.10.2016 19:18 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
The_devil_wears_PRADA Šī lapa tev parādīs to cik dažādas ir sievietēm krūtis un ne tuvu tās mēdz būt ideālas. http://www.007b.com/breast_gallery.php[/url
Tur ir vairākas galerijas. Lapas apakšā var aiziet uz nākamo galeriku.
Citām būs liekas un neformīgas, citām būs dažādu izmēru krūtis utt. , bet tās visas ir NORMĀLAS krūtis. Tev var nelikties pašas krūtis visskaistākās un formīgākās, bet papriekšu pieņem to domu ka tavas krūtis ir normālas pirms veic operācijas.

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Kārtejā troļu diskusija. :D cik stulbi jaut tik stulbas atbildes

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)