iespējams, viņa būtu tāda pati arī bez pulciņu apmeklēšanas ... Nē , es neesmu pret bērna ārpusskolas nodarbībām , bet es uz to skatos savādāk , bērns uzsūc to ko apkārt redz , mana meita ir tam lielisks piemērs viņai vēl nav 3 gadi ,bet viņa jau runā 3 valodās un pat lieliski zin ar ko un kādā valodā runāt, aizvieto tikai tos vārdus kurus nezin konkrētā valodā ....
Es domāju , ka tas viss ir daudz sarežītāk , uzskatu , ka mēs piedzimstam ar galvenajām rakstura iezīmēm un ir māka izkopt pareizās .... Un protams, ka bērns ir jāslavē , kurš gan cits to darīs , ja ne vecāks ....
Runājot par to kā bija kādreiz , nu es atceros savi skaidri no 7 klases un uz augšu , sūtīju dillēs visus, man riebās , ka visi visu zin labāk ... , bet bija 2 skolotājas ar kurām man bija brīnišķīgas attiecības , es teiktu , ka viņu panākumu atslēga bija tas , ka nevienā brīdī viņas nenostādīja sevi augstāk par mani, netēloja visu zinošās yun visādi citādi nemācija mani , kā rīkoties , bet vienmēr bija gatavas uzklausīt :)