Es arī cenšos mainīt atbilstoši gadalaikiem un svētkiem. Šobrīd esmu uzlikusi skaistu rudens saulrietu mežā (l) Drīz arī domāju likt atbilstoši helovīniem :)
Muļķīgi, bet es ekrānu nevēroju, tādēļ bilde nešķiet tik svar'īga - galvenais kaut kas neitrāls. Paeasri stāv atvērti vairāki logi, un uz pašu desktop tik pāris reizes apskatos :D
Kā kurai ierīcei. Padam ir skats uz kalnu ezeru kurš bieži ir mūsu pārgājienu mērķis. Laptopam savukārt skats uz ezeru pie kura notika mūsu kāzu svinības. Abas bildes jau kādu laiku nav mainītas. Telefonam mēdzu pieskaņot pie vāciņa un tā kā patlaban ir 4 melni/melnbalti vāciņi, tad fons ir vienkārši melns.
Abiem kompjiem ir melni kaķi uz melna fona. Vienmēr kompju ekrāniem izvēlos bildes maksimāli melnas bildes vai vienkārši melnu fonu. Pirmkārt, patīk, kā izskatās, otrkārt kontrastains un gaišs ekrāns movērš uz,anību strādājot.
Man arī pats fons ir melns, bildes ir sešas, kas automātiski ik pa laikam mainās. Bildes ir iecentrētas, nevis pa visu ekrānu. Paskatījos, ka tieši šobrīd ir šī:
es ekrānu (darbā) izmantoju kā savu vizualizācijas dēli, pati sataisu kolāžas un tās lieku, mainu ik pa pāris mēnešiem, vai vnk no weheartit.com saglabāju kādas 20 un palaižu, lai mainās, mani tas diezgan uzmundrina.