Par bērniem cilvēki mēdz pārdomāt, tāpat kā tie, kas kādreiz negribēja, var sagribēt, tieši tāpat tie, kas kādreiz gribēja, var pārgribēt. Man ir pamatoti iemesli negribēt bērnus, mans vīrietis agrāk gribēja bērnus, bet es viņam reizēm parādu uzskatāmus piemērus par to, cik dzīve ar bērnu var būt apgrūtinoša (staigāt ar minimālu apģērbu pa viesnīcas numuriņu ar vīna glāzi vs. 20min brēcošs bērns lielveikalā, kur mamma ir sarkana no kauna, bet neko nevar izdarīt), un viņš vairs negrib. Es bērnus nevēlos, tomēr, kad mēs apprecēsimies, ja es tomēr ielidošu un mans vīrietis ĻOTI gribēs bērnu un būs gatavs pats iet bērna kopšanas atvaļinājumā.... es tīri teorētiski pieņemu, ka varētu pat piekrist. Varbūt. Nesolu, bet varbūt.
Citiem vārdiem sakot - ja cilvēki tiešām ir soul mates, tad viņi var sagaidīt laimīgas vecumdienas arī ar atšķirīgiem uzskatiem, jo otram jau pielāgojas. Un domas mainās. Vīrietis, kura mūža sapnis ir bērns, un sieviete - bērnu nīdēja-ragana diez vai jebkad nodibinātu nopietnas attiecības ar kopdzīvi, ja attiecības jau ir, tad jau acīmredzot var pielāgoties.