Biju kopā ap puisi kādus piecus mēnešus, vairāk vai mazāk puisis bija iniciators attiecībām, pirmais izrādīja ļoti lielu interesi, attiecības ļoti ātri virzījās uz priekšu - vārdu sakot, viss šķita labi. Iepazināmies ārzemēs,tad kopā bijām Latvijā, iepazināmies ar vecākiem, braucām atpakaļ uz ārzemēm, dzīvojām kopā. It kā bija tā drošības sajūta, BET kaut kāds velniņš kūdīja apskatīt viņa neaizvērto draugiem.lv lapu, un jā - bija sarakstījies ar savu bijušo, nu tā uzvilkos, jo pat attiecību sākumā viņš viņai bija rakstījis, ka ilgojas , glaimojošus komentārus zem bildēm rakstīja utt. Tad nu gan es tā domāju - nu nafig tev jaunas attiecības, ja iepriekšējām vēl netiec pāri?Tad gan es jutos drausmīgi - vieni paši svešā valstī, nav kam īsti paraudāt uz pleca, nav ar ko izrunāties, bija traki. Tad pāris mēnešus vēlāk atkal kaut kas nejauks "uzpeldēja" , bet nu kaut kā visu aizmirsu, saderinājāmies, līdz man apnika visi viņa izgājieni - nepamatotās greizsirdības scēnas, dzeršanas, agresijas izpausmes, un izšķīrāmies.
Un zini - tagad atceroties, ko nācās piedzīvot, visas tās absurdās situācijas, esmu tik laimīga, ka man ir burvīgs puisis blakus, kas mani novērtē, ir tāds pretstats tam bijušajam.
Tā kā nenokar galvu, ticu, ka arī tu satiksi savi Īsto!.(l)