Mainīt vizuālo attiecībās

Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Sveikas! Cik ļoti jūs vērtējat un kā vērtējat savas otrās pusītes ģērbšanās stilu, vizuālo izskatu kopumā?
Cik lielu lomu tas spēlē attiecībās? Vai jūs kādreiz "mainītu" savu otro pusīti utt.?
08.09.2016 14:09 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Varbūt uzdāvini viñam kaut ko jauku?
08.09.2016 15:04 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Manējais neģērbjas gluži pēc jaunākajām modes tendencēm (un labi, ka tā, citādi es ar viņu nemaz nebūtu kopā), man patīk, ka viņš ģērbjas vienkārši, bet gaumīgi.
Bet Tavā vietā, mauvii, es parunātos ar draugu un skaidri un gaiši pateiktu, kas man nepatīk. Man grūti iedomāties sevi attiecībās, kurās es nevaru teikt, ko domāju un atklāti izrunāties, bet gan prasīt padomu forumā kā kaut ko pateikt savam puisim, lai neaizvainotu.
08.09.2016 15:10 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Es savējo pat pie dermatologa pierunāju iet :-D pats tagad pateicīgs. Vecas un caurumainas drēbes metu laukā ar iepriekšēju brīdinājumu, tad viņš ir spiests pirkt jaunas. Ejam arī kopā pa veikaliem, ja viņam manis izvēlētā drēbe šķiet pietiekami kvalitatīva un ērta, viņš to nopērk. Pati neko nepērku, viņam ir svarīgi pielaikot. Progress ir jūtams :-D
08.09.2016 15:13 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Par matiem - pierakstīju barbershopā, tagad pats pierakstās.
08.09.2016 15:14 |

Reitings 191
Reģ: 10.07.2016
Manējais ļoti labi ģērbjas! ļoti patīk viņa stils!
08.09.2016 15:15 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Vīrieši vienkārši mēdz nedomāt par tādām lietām - viņam tiešām ir dziļi, dziļi vienalga par to kādā apģērbā viņš staigā, bet ja tu sāksi pārmest, viņam ieslēgsies aizsardzības režīms un spītība. Kas ir normāli. Viņš ir pieaudzis cilvēks, kas pats spēj pieņemt savus lēmumus un tu neesi viņa māte, kam jāpērk viņam jaunas drēbītes. Ja esi tik ļoti ieciklējusies uz viņa izskatu, ka tev ir kauns no saviem draugiem, tad problēma ir tavā galvā, ne viņējā. Ja tiešām gribi jaukties tur iekšā, tad dari to lēni, apdomīgi un pamatīgi. Pirmkārt, sakārto skapi - savu un viņa. Kārtošanas laikā izvelc briesmīgākos eksemplārus un, iepriekš pabrīdinot viņu, izmet. Neaizmirsti izmest kaut ko no sava skapja. Tā starp citu - vai, mīļais, šis džemperis tev galīgi caurumains, es te izmetīšu dažus savus vecos, lieku tavējo arī klāt! Kad ejat iepirkties, ļauj viņam pašam izvēlēties kaut ko jaunu un priecājies bez gala. Ak, šajā kreklā tu izskaties tik seksīgs, es pilnīgi kūstu! Šajās biksēs tavs dibens izskatās tik kārdinošs! Un pēc nedēļas izmet kādas no vecajām biksēm, jo aizņem taču vietu skapī un tev taču jau ir vienas šitādas (melnas/zilas/brūnas/whatever) bikses, kas tu esi bāba, ka tev tik daudz drēbju vajag? Un tā atkārtot pēc vajadzības. Bet pa lielam tur vajag aprēķinu un spēju manipulēt. Ja sirdsapziņa ir ar to mierā - uz priekšu.
08.09.2016 15:18 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu ja man kāda viņa drēbe nepatīk, tad tā arī pasaku
Lai gan reti tā ir.
08.09.2016 15:21 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nu, mans vīrs vecu un izbalèjushu nevilks. Bet bija pàris drèbes no pagàtnes, labà stàvoklī bet maná skatíjumá neglītas, tad nu tá arí pateicu, ka man galīgi nepatīk un lai nevelk, kad ejam kopà. Ja kàdreiz vilka iedams kkur viens, tàpat dzirdèja no manis komentaru, ka jàmet laukà. :D
Viss beidzot izmests :d
08.09.2016 15:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Dažreiz es aizrādu, bet nepretendēju uz kardinālām izmaiņām, jo cilvēks labi jūtas tādā apģērbā, kādu pats izvēlas. Ir tāds cilvēku tips (starp sievietēm retāk sastopams), kam ir pilnīgi pie kājas, kas mugurā. Viņam vienkārši dzīvē ir citas intereses. Parasti tie ir radoši sapņotāja tipa cilvēki. Savukārt tie, kam piemīt vairāk narcisma, to uzskata par nevīžību. Vienkārši cilvēki ir dažādi.
08.09.2016 15:59 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Laikam nav gadījies, ka ir traki jāaizrāda.. Lai gan atceros par vieniem šortiem, kas bija drausmīgi - tādi pāri celim garumā, džinsa šorti, kuri viņam ļoti patika un "kam vajag jaunus, ja šitie labi", bet pēc vairākām reizēm, kad teicu, ka viņš tajos izskatās briesmīgi un ka nekad negribu vairs tos redzēt mugurā, stāv nobāzti skapī. Bet nu, viņš arī neapvainojas, ja pasaku, ka izskatās nesmuki vai pat briesmīgi. Arī viņš man tā var pateikt, neapvainojos, bet nu te jau laikam cits gadījums, kad visa garderobe ir briesmīga..
Laikam jau es tavā vietā sāktu viņam dāvināt džemperus un maikas, ja vecās drēbes ir tik sāpīga tēma. Un tiešā tekstā arī teiktu, ka viņam jānogriež mati. Nezinu, es nevarētu būt attiecībās, ja būtu jāierobežo savs godīgums. Es tā arī pasaku, ka šoreiz mati nogriezti par īsi vai atstāti par gari, ka šī maika ir jāmet ārā, jo veca, ka vajag jaunus džinsus, jo šajos izskatās pēc lubraka. Nezinu.. Laikam man paveicies ar draugu, kurš šo godīgumu neuztver kā uzbraucienu.
08.09.2016 19:06 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Protams, ir gadījies, esot visās attiecībās, kas man bijušas, ka kaut kas nepatīk. Bet esmu to tā, bez pārmetumiem, pateikusi, un v;irietis arī uzklausa un ņem vērā. Jo bieži vien vīrieši patiešām nedomā, neaizdomājas par to visu un neredz sevi no malas. Man arī nav nekas pret to, ja man kaut ko pasaka, kas piestāv vai nē, bet - normālā veidā. Pasaki, ka vecās, izbalējušās drēbes nav īsti piemērotas, lai piem ietu uz darbu, varbūt varat kādu dienu aizdoties kopīgi uz veikalu un ko jaunu piemeklēt :-)
Man bija viens draugs, kuram bija drēbes, ka tiešām likās - nēeeenu nopietni, ko tādu tiešām var vilkt? :-D Bet viņam pa lielam bija vienalga, k ovilkt, kas pirmais skapī pa rokai, to velk. Tad nu drēbes, kas man likās briesmīgas, noliku aizmugurē, kas patika, priekšpusē :-D Tā nu viņš, sev nezinot, vilka to, kas man patika :-D Bieži vien no rītiem tā sasmējos, kā tas strādā :-D:-D Bet nu, beigās atzinos - pēc kāda pus gada, pateicu, ka ir drēbes, kas man liekas wtf :-D
08.09.2016 19:37 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Es gan apvainotos,ja man sieviete regulāri izteiktu piezīmes par manu apgērba izvēli. Tas nozīmētu ka vinai nepatīk mana gaume,apgērbs kurā jūtos labi un īsti nepienem mani tādu,kāds es esmu. Bet esmu no tiem cilvēkiem,kas diezgan daudz seko līdzi savam izskatam un nav vienalga ko vilkt mugurā. Nezinu kā būtu,ja tā nebūtu.
08.09.2016 19:42 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Ja jau tev tur ar izskatu ir viss kārtībā, ka neģērb cauras lupatas, tad jau nebūtu arī nekas sievietei piebilstams par to.
08.09.2016 19:45 |

Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
Tā kā biznesa vide ievieš savas korekcijas, tad man par viņa apgērbu absolūti nebūtu ko sūdzēties.
Mana smīna vērti ir pāris rūtainie krekli, ko viņs spītīgi glabā gadiem, bet nu es savu sašutumu neslēpju ar tiešiem tekstiem, ka viņs norok savu skaistumu utml. :D , katreiz pamatīgi sabojāju viņa garastāvokli tā, ka burkšķēdams dodas pārvilkt.
Tā kā viņš piedevām ir izbijis basketbolists, tad jārēķinās, ka liela daļa no viņa mājas drēbēm būs šajā stilā - lieli T-krekli un basketbola šorti, hūdiji utt. Nujā, katrā vīrietī ir daļa puikas, vairāk vai mazāk.
08.09.2016 19:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šoreiz jau īsti problēma nav stilā, bet gan tajā, ka nerūpējas par savu ārieni..
Nebija tā, ka man nepatika, kā ģērbās draugs, bet reizēm viņš tiešā mēdza uzvilkt kaut ko katastrofāli briesmīgu manām acīm. Es sākumā teicu maigi un neitrāli - man šķiet, ka Tev labāk piestāvētu tāds un šitāds apģērbs (kad vilka kaut ko briesmīgu).
Tagad esmu tiešāka :D Ja spītējas.. tad saku - bet Tu taču teici, ka man ir laba gaume, vai ne?.. nu tad ieklausies!
Bet ērti ir tas, ka parasti es iepērku draugam apģērbu.. :)
08.09.2016 19:58 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Grūti iedomāties šādu situāciju, jo manējam ir perfekta game, turklāt vińš ir vēl lielāks shopaholikjis par mani
08.09.2016 20:21 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Ok, nepabeidzās - varbūt tiešām uzdāvini ko foršu, ierosini kopīgu iepirkšanos vai vislabāk saki kā ir, tikai tā, lai neaizvaino, pa maigo :-)
08.09.2016 20:23 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Draugam ģērbšanās stils ir mazliet mainījies kopš esam kopā.No sākuma mums bija diezgan lieli kašķi par šo, bet nu ir sapratis,ka tas nebija nepamatoti.
08.09.2016 20:50 |

Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Būs jāmēģina korekti piebilst tiešāk par šo lietu. Viņš ir no tiem, kuri ļoti pastāv par iekšējo pasauli un skaistumu, ne par vizuālo tēlu. Par to runājot viņš bieži vien met piezīmes, ka tas nav tik būtiski, tomēr arī sapratu, ka nebūtu pret aiziet ar mani KONKRĒTĀ šopingā, pēc noteiktām lietām, nevazājoties 3 stundas. :D Bet tā kā pa stundu var pasākt ļoti maz... būs grūti. :D Saku arī, ka pamācīšu, kā mazgāt lai nebalo, nevis visu bez mīkstinātāja u.c. līdzekļiem uz 60 grādiem...
Par matiem gan neizdosies man viņu pārliecināt.
08.09.2016 20:56 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es tā arī sāku,varbūt mazliet pa skarbo ar tekstu,kāpēc tev visas drēbes cauras? Esmu arī šo to izmetusi ārā,par ko draugam nav ne mazākās nojausmas.:-D
08.09.2016 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits