potato, par šo es nesen cepos, bet tagad esmu nolēmusi vairs netaisīt viltus trauksmes. :D
1.Iedomājies par sauļošanos - ja mēdz apdegt vairāk kā iedegt - iespējams, esi vēsais ādas tips.
2.Ja mēdz iedegt, bet nav ierasts apdegt - iespējams, esi siltais ādas tips.
3.Ja nemēdz ne apdegt, ne iedegt - iespējams, esi neitrālais ādas tips.
1.Ja paskatoties uz vēnām, tās izskatās zilas - iespējams, esi vēsais ādas tips.
2.Ja tās izskatās zaļganas - iespējams, esi siltais ādas tips.
3.Ja ļoti svārsties un nevari saprast vai izskatās zilas vai zaļas - iespējams, esi neitrālais ādas tips.
Ja velc to, kas patīk un piestāv, tad atverot skapi, uzreiz var būt skaidrs. Ja tur ir zili, vēsi rozā, violeti un citu krāsu vēsie toņi, tad iespējams, esi vēsais ādas tips. Ja tur ir brūnie, dzeltenie, silti zaļie u.c., iespējams, esi siltais. Protams, pēc krāsas vien nav tik viegli noteikt ādas tipu - jāskatās uz toni. Piemēram, neona krāsām (vienalga ziliem vai dzelteniem, zaļiem, rozā) ir vēss apakštonis. Tāpat zilai, rozā, violetai krāsai var atrast siltus apakštoņus, kas piestāvēs siltajam ādas tonim.
Vai tev piestāv zelts vai sudrabs? Varbūt piestāv abi, varbūt vispār nepiestāv metāls, kas tālāk var norādīt uz to, pie kāda gadalaika piederi.
Kāda mani var labot, bet tā es to visu saprotu un mācos par sevi. :-D Esmu neitrāls, kas vairāk sliecas uz silto, bet man nepatīk metāli - ne sudrabs, ne zelts u.c., iemesls tam ir tāds, ka piederu pie rudens, kuriem vairāk piestāv koks, āda utt. (Šeit man viena cosmo meitene palīdzēja).