Straujš svara zudums

Reitings 25
Reģ: 17.08.2016
Sveikas meitenes. Vēršos šeit, jo varbūt kādai ir bijis līdzīgi :)
Pēdējo mēnešu laikā strauji nokritis svars. Drēbes jau karājas. Nekādas diētas neievēroju, tieši otrādi - ēdu vairāk nekā parasti. Tagad uz 175 jau 52kg tikai.
Zinu, zinu, tulīt mani sūtīsiet pie daktera. Jau būts un pat pie vairākiem.
Vairogdziedzeris pārbaudīts - viss ok
Asins analīzes - perfektas
Iekšējie vēdera dobuma orgāni - pārbaudīti, bez izmaiņām
Kopprogramma - izcila
Nezinu, kur vēl lai iet pēc palīdzības. Ģimenes ārsts apgalvo, ka tas ir stress. (Man tāds nav bijis jau gadiem)
Protams, nāk prātā tas ļaunākais. Palielināti arī limfmezgli, taču ārsts izslēdz asins saslimšanas, jo analīzes ir labas, iekaisumu tajās nav.
Nezinu, ko darīt tālāk. Patreiz riebjas savs izskats. :(
18.08.2016 07:58 |

Reitings 25
Bet nu, tā es pārāk nesatraukties, ja drēbes nebūtu sākušas palikt pa lielu. Tas jau vien norāda, ka svars ir krities. Un nevis tikai mazliet, bet tā ievērojami. No 36 uz 34 izmēru :( Visa garderobe jāmaina
18.08.2016 09:58 |

Reitings 25
Vēl man ienāca prātā - bezcukura diabēts. Urīnanalīzes nav nodotas. Taču rakstīts, ka tas rodas, ja ir smadzeņu dabības traucējumi, piemēram, audzēji....
Ir taisīta MR galvai. Tur taču uzrādītu, ja būtu audzējs?
18.08.2016 11:44 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Limfmezgli jau var būt palielināti arī kādu laiku pēc infekcijas, vai, ja tie ir tikai kaklā, varbūt kāda saaukstēšanās bijusi, utt. Man bērnībā pastāvīgi pie saaukstēšanās bija bumbuļi kaklā. Jo kā man ārste skaidroja, viņi tik ātri atpakaļ nesaraujas. Jūnijā bija sapūsts kakls, un aiz auss limfmezgls sāpīgs un palielinājies, man tas vēl šobrīd ir palielināts, bet man teica, ka tas ir ok.
18.08.2016 14:40 |

Reitings 25
Njā. Man regulāri sapūš ausis. Un pirms kādiem 2 mēnešiem bija vēdera gripa.
Vēl neraksturigi, ka man nenormāli gribas ēst. Burtiski visu laiku. Bet nekas klāt nenāk :(
18.08.2016 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits