Sveikas :) Vai kādai ir atsauksmes par šīm tabletēm apetītes mazināšanai? Darbojas tā, ka 15 min pirms ēšanas iedzer tableti ar 2 glāzēm ūdens un viņa iekšā uzbriest, aizpildot kuņģi. Kopš 2016. gada beigām sāku ēst ļoti daudz un neveselīgi - tā ka kuņģis izstaipījās pārāk liels. Ja iepriekš pus trauciņš bezpiedevu jogurta deva sāta sajūtu, tad tagad varu ēst un ēst, taču sāts pienāk tikai pēc lielas porcijas. Grūti man iet ar iepriekšējo formu atgūšanu un ļoti skumstu pēc:
lindadada, tādā gadījumā, jā, tev taisnība.Tikai nesaprotu, kāpēc tu tā sāki cepties, ja vairumam vārdu ir iespējams izveidot deminutīva formu, līdz ar to mums abām ir taisnība.
Personīgi , neesmu šīs tabletes lietojusi bet 2.glāzes ūdens ? Es apmēram 2.glāzes ūdens iedzeru arī pirms ēšanas, kādu laiciņu. Ja iedzer tik daudz ūdeni tad , es pēc tam nevaru neko daudz apēst , kas man ļoti palīdzēja kad parādījās riepiņa :-)
Lai nepaliktu resna. Man garšo zero, kādreiz, kad eju rīt burgerus, tad ņemu zero, visi skatās uz mani jancīgi, gan jau domā, ka es dura domāju, ka resna nepalikšu :D
Apple, ko tad hesis piedāvā veģetāru? :D Man draudzene maķī strādā, bik haļava sanāk. :D Turklāt tie pārdevēju skatieni, kad pasūtu dubulto čīzīti bez gaļas ir priceless. :D
Makdonaldā gan ir tikai zivs. Hesburgerā ir garšīgas sojas tortiljas, nu tiešām garšīgas! Tādi panēti sojas gabaliņi, nedaudz asi, ņamma. Arī daudzi gaļēdāji ņēma.