Sveikas :) Vai kādai ir atsauksmes par šīm tabletēm apetītes mazināšanai? Darbojas tā, ka 15 min pirms ēšanas iedzer tableti ar 2 glāzēm ūdens un viņa iekšā uzbriest, aizpildot kuņģi. Kopš 2016. gada beigām sāku ēst ļoti daudz un neveselīgi - tā ka kuņģis izstaipījās pārāk liels. Ja iepriekš pus trauciņš bezpiedevu jogurta deva sāta sajūtu, tad tagad varu ēst un ēst, taču sāts pienāk tikai pēc lielas porcijas. Grūti man iet ar iepriekšējo formu atgūšanu un ļoti skumstu pēc:
lasu diskusiju un edu savus salatus, tapec padalisos: novaritas lecas, sagriesti sipoli, sariveti burkani, sagriezti tomati un petas siers, samaisa ar merci ( pipari, sojas merce, citronu sula, olivella) loti satigi, pat visu porciju neesmu izedusi, ka jau stop iestajas! :)
Es neesmu resna, esmu normāla. Bieži dzirdu komplimentus, taču neesmu savā ideālajā svarā. Gribu atpakaļ savu modeles augumu. Meklējot bildes uzdūros uz:
Kas, tavuprāt, ir sātīgi? No visa tā, ko šodien apēdi, sāta sajūtai vajadzētu rasties. Ja gribi ēst daudz, tad ēd veselīgi un papildus vēl sporto. Pats galvenais ir kaloriju deficīts dienas beigās. Starpcitu, es kādreiz ēdu līdz biju pārēdusies. Tikai tagad saprotu, ka ir jāēd tik, cik nepieciešams izsalkuma remdēšanai. Tas man ļoti palīdzēja atbrīvoties no liekā svara. Un vispār nav ko 5 gadus muļļāties, saņemies, atbrīvojies no svara un turpini ievērot kaut kādas normas, nekas smags tas nemaz nav (vienīgais, to tu saproti tikai tad, kad esi jau no liekā atbrīvojies).
gribu būt ar zemu tauku saturu, taču tai pat laikā sātīgi ēst.
kā jau mēs visas. (Ja ar sātīgu ēšanu tiek apzīmēts viss fast foods, šokolādes utt) :D Es vēljoprojām dusmojos uz savu ķermeņa tipu, kas visus manus grēkus momentā atspoguļo visur, kur vien nevajag, kamēr cits rij visu, ko grib un nekas nemainas :D
marissa Es laikam katrā šādā diskusijā rakstu :D Bet pirmie 15kg nonāca 2 mēnešu laikā, pēc laika 10 nometu 3 vai 3,5 mēnešu laikā, jo vairs nebija tik daudz no kā atbrīvoties.
fejja Es arī kādreiz dusmojos un nespēju saprast kāpēc citām tā veicās. :D Bet neko darīt, vienkārši prātā beidzot saslēdzās, ka ēšana lielos daudzumos laimīgāku nedara.. Viena cheat diena nedēļā ir pilnīgi pietiekami.
Adventi, kā var neizmantot :-O ir tik daudz garšīgu lietu pasaulē, man jācīnas ar savu gribasspēku katru dienu. Citreiz es uzvaru, citreiz uzvar zemesrieksti :D
fejja, man kūkas īsti negaršo, reti kuru kūku varu ieēst. :D Šokolādes arī man tā, ne visai. Mana vienīgā vājība ir bulciņas un čipši, kurus cenšos ēst pēc iespējas mazāk, jo neveselīgi sejas ādai. Bet skudru pūznīši manu sirdi iekaros jebkādos apstākļos. :D
Spriežot pēc pēdējo diskusiju satura, Tev nevajag ne tabletes, ne operācijas, ne citas manipulācijas, bet gan sakārtot galvu. Varbūt tiešām ir vērts apsvērt vizīti pie psihoterapeita? Palīdzēs salikt visu pa plauktińiem un pieńemt sevi!