Brīnos par tām, kuras iesaka kādas aktivitātes, ne tikai šajā diskusijā, daudz kur forumos ko tādu iesaka. Man MR sāpēs ir ļoti līdzīgas, arī stipruma ziņā, kādas man bija dzemdību sāpes - tāpat šķiet, ka kāds ieduris cirvi jostsvietā un cenšas pārlauzt uz pusēm, sāpes un spazmas iet no jostasvietas uz gurniem un iegurni, arī augšstilbiem un uz augšu, gar ribu loku, ka citreiz šķeit, ka sāp arī nieres un vēdera augšdaļa, tāpat ir spazmas, kuras ļoti līdzīgas kontrakcijām, tikai viņas sākas kā biežas spazmas, bez maz vienlaidus visu tur rauj čokurā un pakāpēniski pauzes paliek ilgākas, līdz atlaiž, arī visu to laiku (pāris stundas) gandrīz nosēžu uz poda, kamēr tās trakās spazmas, pāris reizes esmu samaņu zaudējusi aiz sāpēm turpat tualetē. Kad sāk atlaist spazmas un paliek tikai sāpes, sākas drebuļi, ļoti auksti kaut apkārt ap 30 grādiem silts. To var ārstēt ar hormonu dzeršanu (nu tā pati OK) vai ar spirāli. Man, par nelaimi, abiem diviem ir kontrindikācijas. Neko, trīs dienas mēnesī riju ripas, man izraksta recepšu)ļoti spēcīgas, un pat ar tām - ir traki. Tā kā, dodies vien pie ārsta. Gan jau tev nebūs to kontrindikāciju, kas man, jo galu galā mana slimība ir ārkārtīgi reta.