Jūsu pieredze kopdzīvē.

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Čau Meitenes. Gribēju lūgt padalīties ar pieredzi. Vai kāda no Jums ir dzīvojusi attiecībās, kad bērnu dēļ Jūs dzīvojat kopā, bet faktiski katram ir sava "otrā" dzīve?
Jo šobrīd tāda ir mana realitāte - nesen pieķēru savu sievieti mani krāpjam, jau otro reizi. Ļoti mīlu savus bērnus un nevaru iedomāties sagraut viņu bērnību aizejot prom, jo viņa nekad nespēs dot bērniem to ko varu es - emocionālā un visādā citā ziņā. Līdz ar to man būs jāsadzīvo ar sievieti, kurai ģimene nav pirmajā vietā, jānoskatās kā viņa čato ar mīļāko un jārūpējas par bērniem, kamēr viņa naktīm nav mājās. Lai arī uz to ir sāpīgi noskatīties, es netaisos strīdēties ar viņu vai mācīt dzīvot, jo ja aizņemta vīrieša mīļākās loma viņu dara laimīgu, tad lai tā arī dzīvo. Es jau pietiekoši esmu atklausījies lielākus un mazākus melus, tā ka tagad šīs situācijas skaidrība ir vairāk kā atvieglojums.
Domāju, ka agrāk vai vēlāk, arī man būs jāatrod kaut kādas attiecības, nu kaut vai tāpēc, lai jumts neaizbrauc, bet īsti nestādos priekšā, kā tas viss izskatīsies. Ja kāda no Jums ir šādi dzīvojusi, pastāstiet no kādiem "grābekļiem" šādās attiecībās būtu jāizvairās?
Ja nu negribat publiski, var uzrakstīt arī uz meilu - [email protected] :)
21.05.2016 11:52 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Interesanti, ko tad Ķirsītim esmu nodarījusi, ka uzēdies uz mani? :-D
21.05.2016 16:02 |

Reitings 242
Reģ: 10.03.2010
"Par mani rūpējās abi vecāki, bet vienmer jutos lieka un kā apgrūtinājums...." - kas tieši Tev lika tā justies?

Nav jāpsaka - mēs viens otru nemīlam, bet paliksim kopā tevi dēļ - lai to saprastu. To vienkārši var just. Arī ja nestrīdas.

Tieši tā, ka var arī neko nesakot saprast, ka vecāki nemīl viens otru un ka pa īstam nemaz nevēlas dzīvot kopā. Un to jau bērns jūt ļoti agrā vecumā, pat skolā vēl nav jāsāk iet. Un izdzirdot, ka mani vecāki beidzot šķiras un atsevišķi dzīvos, sajutu tādu atvieglojumu un tas notika jau tad, kad biju jau mācījos augstskolā. Kamēr vecāki vēl dzīvoja kopā, pat negribējās mājās braukt dēļ tās visas atmosfēras. Un tu saki, ka liec bērnu intereses aukstāk par savējām, bet izklausās ka tu meklē attaisnojumu, lai paliktu, jo bērnam nenāk par labu vecāki, kas nevar sadzīvot un nemīl viens otru, bet dzīvo kopā.
Un dzīvošana atsevišķi nenozīmē, ka bērnus nemīlēsi un vairs nesatiksi, brauc darba dienu vakaros pie viņiem un brīvdienās ņem pie sevis un būsi tāds pats tēvs kā tagad, tikai laimīgāks un bērni arī laimīgāki.

Nevajag pieņemt, ka bērni neko nesaprot un nejūt. Nav tas tā, ka bērnam pasdaka, ka esam laimīga ģimene un ar to pietiek, kaut gan vecāki dzīvo kopā pienākuma pēc.
21.05.2016 16:03 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vienigo ko dzivei iemacija skirta lauliba ir abu vaina, nevis tikai sieva vai vira. Sakuma savas kludas jasaprot, sevii jaieskatas trikai tad javaino otrs. Daudzu kluda muza garuma ka neimtigi visa vaino otru laulato, savas kludas neredzot. Ja ne saja lauliba tad citas attiecibas sis tev varetu palidzet.
un labak tad jautat nevis te, bet ar sievu aiziet uz paru konsultaciju pie psihologa.
21.05.2016 16:05 |

Reitings 242
Kā arī es nekad skaļi neteicu par to cik esmu nelaimīga un ka vēlētos, kaut viņi nebūtu kopā, bet tas ietekmē manu tagadējo dzīvi un man daudz ar sevi jāstrādā, lai vispār spētu kādam uzticēties un es tagad vairāk mīlu būt viena, nekā ar citiem tieši par kopā dzīvošanu, jo man negribas justies liekai un traucējošai, kā arī baidos, ka mani kāds varētu tā sāpināt un likt justies, kā jutos bērnībā.

Mana mamma un tētis arī domāja, ka dara man labu un ka man būtu labāk kopā ar abiem vecākiem, bet redz kāds ir rezultāts. Varbūt pamēģini atrast kādu, kas saka, ka šādā ģimenes modelī bija forši dzīvot un tas lika justies labi un tad atkal padomā vai tiešām tas bērniem liek justies labāk.

Un tas, ka ar prātu apzinies, ka negribi vairs neko mēģināt ar sievu un it kā atdali savu dzīvio no viņas, tas nenozīmē ka zemapziņā tas viss ir pazudis, jo tā vēlme dzīvot kopā ar sievu it kā bērnu dēļ un pat nespēju iedomāties kā jūtas visā šajā bērni, liek domāt savādāk.

Varbūt kārtīgi aprunājies ar bērniem un ieklausies tā kārtīgi viņos un mēģini saprast kā viņiem patiktu labāk, tikai ņem vērā, ka neviens bērns neteiks uzreiz tā ka negib, lai vecāki vairs kopā dzīvotu.
21.05.2016 16:13 |

Reitings 23705
21.05.2016 16:15 |

Reitings 3267
Lianne
Tici vai nē, kopš mani vairs nekrāpj un nemelo, man tiešām ir atgriezies dzīvesprieks. :)))) Es esmu pieņēmis realitāti un netaisos vairs tērēt enerģiju uz to vai dzīvot pagātnē. Mani bērni ir mana ģimene un es darīšu visu ko varu, lai viņi būtu laimīgi.
NewDay
Tu visu laiku runā par atmosfēru ģimenē. Tur jau arī ir tā problēma un Tev nav pieredzes, ka var būt arī savādāk, tāpēc uzskati, ka vienīgais veids kā labot atmosfēru ir aiziet katram uz savu pusi. Tas ir saprotami, jo visticamāk lielākā daļa vecāku pēc šķiršanās glabā naidu uz otru par notikušo un tā arī dzīvo. Ka jau teicu - es viņu neienīstu, netaisos dzīvot negatīvās emocijās un tērēt enerģiju uz lietām, ko nevar mainīt.
21.05.2016 16:16 |

Reitings 242
Vienigo ko dzivei iemacija skirta lauliba ir abu vaina, nevis tikai sieva vai vira. Sakuma savas kludas jasaprot, sevii jaieskatas trikai tad javaino otrs. Daudzu kluda muza garuma ka neimtigi visa vaino otru laulato, savas kludas neredzot. Ja ne saja lauliba tad citas attiecibas sis tev varetu palidzet.
un labak tad jautat nevis te, bet ar sievu aiziet uz paru konsultaciju pie psihologa.

Un paturpinot šo domu, vai nebija tā, ka sākumā bija tev svarīgas sievas intereses un pēc bērniem visu uzmanību pievērsi tikai bērniem un viņu interesēm un sievu tā kā atstāji bez uzmanības un tāpēc viņa to atrada citur?

Jo tas, ka tagad tevi pat neinteresē pašam būt laimīgam, tikai bērnu intereses, kaut gan laimīgs tētis ir bērnu interesēs, liecina, ka jau ilgstoši visu uzmanību velti tikai bērniem
21.05.2016 16:16 |

Reitings 23705
Un jums ir divi berni, tatad lauliba kadu laiku bija laimiga. Atskatoties vari izprast kura mirkli viss aizgaja greizi, ko varbut tu izdariji skersam. Kaut vai prieks sevis..nav jamegina nemitigi vainot otru taja ka Tu juties nelaimigs. Ja vienmer bijis slikti, tad jabut smagi divainam lai raditu divus bernus. Tad nav ko vispar sudzeties, dzivo tik nost tads nekads.
21.05.2016 16:18 |

Reitings 242
NewDay
Tu visu laiku runā par atmosfēru ģimenē. Tur jau arī ir tā problēma un Tev nav pieredzes, ka var būt arī savādāk, tāpēc uzskati, ka vienīgais veids kā labot atmosfēru ir aiziet katram uz savu pusi. Tas ir saprotami, jo visticamāk lielākā daļa vecāku pēc šķiršanās glabā naidu uz otru par notikušo un tā arī dzīvo. Ka jau teicu - es viņu neienīstu, netaisos dzīvot negatīvās emocijās un tērēt enerģiju uz lietām, ko nevar mainīt.

Manā ģimenē nebija naids, bet tur nebija mīlestības vecāku starpā. Nav jāstrīdas visu laiku un jāienīst vienam otru, lai atmosfēra nebūtu laba. Bērni jūt ka nav mīlestības un mīļuma vecāku starpā un tas ietekmē daudz ko un rēķinies, ka bērni nesaprot ka tā nav viņu vaina, ka vecāki vairs nemīl viens otru.

Tu labāk aprunājies ar bērniem par visu notiekošo, lai viņiem neliktos, ka melo visu laiku viņiem un ka tā ir viņu vaina.
21.05.2016 16:20 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Paga, tad sanāk,ka vairs Tevi nekrāpj? Esi pārliecināts? Tad par ko ir runa? Tad mācies piedot un dzīvo tālāk.

Reitings 23705
Un vel nelaimigs cilveks nespes citiem sniegt laimi... bet ka lasu dazs to nesaprot. Nu nav visiem lemts..;-)

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ņem bērnus pie sevis- arī variants
21.05.2016 16:23 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vispirms jau jāsaprot krāpj krāpšanas pēc, esi apnicis, gribas piedzīvojumus, vai arī patiešām viņai trūkst kaut kas no Tevis- uzmanība ,sex, vai arī līdz tam no Tevis bija tāda nekāda attieksme.
21.05.2016 16:36 |

Reitings 3267
Gledisa
"Paga, tad sanāk,ka vairs Tevi nekrāpj?" - kā tad var krāpt, ja es viņu vairs neuzskatu par savu sievieti? :)))
Rīdziniece
Es lasīju, ko rakstīju, sorry - nevaru visiem reizē atbildēt. Ar mani viss būs ok, esmu krietni laimīgāks nekā kad man mēģināja batonus ausīs spraust, bet no darbiem redzēju pavisam ko citu.
začeits
Bērniem vajaga abus vecākus, nav jau starpības vai viņi raudās un ilgosies pēc manis vai pēc viņas.
sniegpulksteniite
Pārāk garš stāsts un nu jau vairs nav starpības. Viņa ir izvēlējusies dzīvot kā mīļākā, nezinu vai ar domu perspektīvā izjaukt otru ģimeni vai kā, bet nu kas kuram vajadzīgs laimei...
21.05.2016 16:49 |

Reitings 242
Bērniem vajaga abus vecākus, nav jau starpības vai viņi raudās un ilgosies pēc manis vai pēc viņas.

Pēc šī teikuma izklausās, ka tiko izšķirsies un dzīvosi atsevišķi, tā uzreiz bērnus reizi mēnesi apciemosi uz stundu un grasies par viņiem aizmirst.

Un aprunājies ar sievu, kā viņa tālāk plāno pati šo kopā dzīvošanu un bērnu audzināšanu.
21.05.2016 16:54 |

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Un cik ilgi tu tā domā turpināt? Kā jūs, piemēram, guļat? Vienā gultā? Atsevišķās istabās?
21.05.2016 16:54 |

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Tev ir tkai 36! Es nesaku, ka tev nav jādomā par bērniem, bet es domāju, ka tev ir jādomā arī par sevi. Kaut mazliet. :-)
21.05.2016 16:56 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu un ko tu darīsi, ja tava sieva nodibinās citu ģimeni un bērnus vēsā mierā paņems sev? Tu paliksi svētdienas papucītis un ar saviem plāniem "dzīvot kopā bērnu dēļ" varēsi iet dillēs. Neizskatās, ka sievai tavs viedoklis ir svarīgs un jāsaka, ka laikam es sāku viņu saprast... :D
21.05.2016 17:17 |

Reitings 3267
Newday
Es pagaidām domāju normāli sadzīvot. Bez pārmetumiem, kašķēšanās un smadzeņu iznešanas. :)
Nicki
Īsti nezinu kā būs tālāk, tāpēc jau uzrakstīju lai uzzinātu citu pieredzi. :) Bet ar mani viss būs ok. :)
21.05.2016 17:20 |

Reitings 3267
Neons
Jā, arī tā var gadīties, ja viņai pēkšņi paliks vienalga ko par to domā bērni. Neko jau tādā situācijā nevar izdarīt, var tikai pieņemt, ka turpmāk būs tā...
21.05.2016 17:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)