Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

garšīgas un interesantas piedevas ēdieniem

 
Reitings 198
Reģ: 12.04.2016
Ko vēl bez standarta kartupeļiem, rīsiem, griķiem, makaroniem izmantojat kā pamatēdiena piedevu? :-)
18.05.2016 10:40 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Pērļu grūbas
18.05.2016 10:49 |
 
Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
Vārīta kukurūzas vālīte
Kīnva ar sēnēm
Salāti dažādās variācijās
Dārzeņu sacepums
Sviesta pupiņas
Sparģeļi
18.05.2016 10:49 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Selīna, kā Tu gatavo pērļu grūbas?
18.05.2016 10:50 |
 
Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Kuskuss, arī grūbas patīk.
18.05.2016 10:50 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Man arī patīk pērļu grūbas :) Un miežu putraimi. Bieži izvāru putraimus un maltās gaļas mērcīti (l)
18.05.2016 10:51 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Baigi neeksperimentēju, vienkārši lieku ūdenī un vāru 15 min.
18.05.2016 10:51 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Es pērku pērļu grūbas mazās paciņas. Tā kā rīsi. Un vienkārši izvāru :)
18.05.2016 10:53 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pākšu pupiņas, brokoļi, kuskuss. Siltā laikā ļoti bieži aizstāju piedevas ar lielu salātu bļodu.

Kur jūs pērkat pērļu kuskusu? Rimčikos neesmu manījusi, varbūt jāpēta plaukti cītīgāk..
18.05.2016 11:18 |
 
Reitings 17
Reģ: 16.05.2016
man arī ļoti patīk kuskuss vai garšīgi salāti :)

un vēl man patiktu, ja jūs aizpildītu manu bakalaura darba aptauju. pietrūkst vēl pavisam mazliet :)

https://www.webropolsurveys.com/S/05A80D7DD045EC5E.par

paldies :)
18.05.2016 11:26 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man ļooooti garšo bulgurs, bet to parasti sagatavoju ar apceptiem dārzeņiem :)

Kaut gan parasti tie ir rīsi dažādos veidos gatavoti (ar zaļumiem vai vienkārši daļu iekrāsoju ar safrānu, utt.)
18.05.2016 11:29 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kartupeļus, rīsus, griķus un makaronus izmantoju ļoti reti - pārāk liela ķēpa :D
Parsvarā tie ir kādi svaigi dārzeni un salāti vai kuskus.
Piemēram karamilizēti mazie burkāniņi, puravi ar kiplociņu, cepti tomāti, grillēta kukurūza, cepti spināti ar ķiploku. Sparģeļi : blanšēti, grillēti, krāsnī cepti....
Salāti : Spināti ar balto redīsu un sēkliņām, puķkaporsta tomātu un burkānu salāti un blā, blā, blā...:-D
18.05.2016 11:36 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Parasti gatavoju ēdienus, kuros gaļa (ja ir) vairāk kalpo kā piedeva..
Tāpēc man patīk maltīti papildināt ar dažādiem salātiem un marinējumiem :)
18.05.2016 11:40 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ja pērļu grūbas ir pērļu kuskuss, tad es viņus pērku rimčikos :D Neesmu nekur citur redzējusi.
Maksā zem 1 eur, zaļš iepakojums - Melvit pērļu grūbas.
18.05.2016 11:44 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Šitā izskatās paciņa, tik uzraksts cits :)
18.05.2016 11:50 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Lēcas (gan zaļās, gan sarkanās), kuskuss, bulgurs, grūbas, nūdeles, pilngraudu makaroni, dārzeņu salāti vai dažādi dārzeņu stir-fry, biezeņi (burkānu, puķkāpostu), polenta (gan biezeņa vietā, gan atdzesēta un šķēlēs sacepta), rīsi ar olu.
18.05.2016 11:57 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Spināti, sparģeļi, brokoļi, puķkāposti, burkāni glazēti, pākšu pupiņas, rīsu nūdeles, lēcas, zaļie zirnīši, dažādas salātu un kāpostu lapas.
19.05.2016 07:01 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Lēcu biezpura, grillēti vai tvaicēti dārzeņi, sakņu biezeņi (no kāļiem, pastinakiem, saldajiem kartupeļiem, utt), turku zirņu raita, bulgurs, grūbas, briseles kāposti, zaļo zirnīšu biezenis, "viltotie frī" - krāsnī cepti parasto vai saldo kartupeļu salmiņi, baklažāni un cukīnī.
19.05.2016 17:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)