Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Somu laboshana

Reitings 51
Reģ: 18.05.2016
Sveikas,

Vai kaadai no Jums ir pieredze ar somu spa (laboshanu un uzfrishinaashanu) kautkur Riigaa? Ir Chanel sominja- kurai stuuriishi ir nobraazti un aada taada sausa palikusi. Bail nest kautkur nezinot atsauksmes :( Varbuut kaada var padaliities kur nest un kur nee? :)
18.05.2016 06:06 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Somu spa ir maģiskākā lieta, ko es jebkad esmu dzirdējusi tūlīt aiz suņu spa. Labi, ka mana dzīve nav tik sarežģīta :-D :-D:-D
18.05.2016 07:38 |

Reitings 55
Reģ: 09.01.2016
Es, laikam tomēr neieteiktu vest somu uz neautorizētu servisu, labāk ar dhl pašam chanelam aizsūtīt, lai viņi apkopj, es gan nevaru iedomāties, ko viņi varētu izdarīt ar nodilušām maliņām.

Tikai jārēķinās, ka labošanas darbi norit ļoti slinkā ātrumā, no 3 līdz 9 mēnešiem.

Tev ir lamb skin vai caviar skin?
18.05.2016 08:54 |

Reitings 51
Kursh ta saka- ka sarezgjiita? :-D

Magjiska totaali jaa 8-) Nav gluzhi tas pats- kas parasts remonts- jo tur parasti vien salabo rokturus un parshuj oderes. Bag spa- bag hospital- bag clinic- kaa nu kursh sauc somas tiek pilniibaa atjaunotas un nav jamet ara- kas ir totaali magjiski yeah. Re buusi- ko jauno shodien uzzinaajusi (l)

https://thehandbagspa.com/news/category/before-and-after/
18.05.2016 08:56 |

Reitings 51
Es arii baidos. Pati arii neko neesmu dariijusi- jo cik esmu lasiijusi visi ir baigi pret kurpju smeeriem (kas iisteniiba bija pirmais instinkts).

Soma ir balta un lambskin :/

Tas ir iespejams- vinjiem sutit? Bet tad bus tads mega rekjins un jaa somu ilgi neredzesu :D Esmu dzirdejusi visadus stastus :D

Ja godigi par tiem sturiem tik traki neuztraucos- vairak par to- ka ta ada tik sausa.
18.05.2016 09:04 |

Reitings 55
Man pieredze ir vairāk ar LV un Pradu, bet procesam nevajadzētu atšķirties - viņi somas pieņem visos savos veikalos, un tad sūta uz ražotni, dhl ieteicu, jo tad paciņa ir apdrošināta un nevar noklīst tik vienkārši, bet drošāk būtu vismaz līdz Londonai aizlidot un veikalā atdot, tā laikam ir vistuvākā vieta, varbūt arī Vācijā, bet uz turieni politisko iemeslu dēļ negribētu lidot.

Par rēķinu, piestāda atkarībā, kur un kad pirkts, un kāda komplektācija (vajag visus atribūtus - auduma maisiņu, idenikācijas kartes, rēķinus utt). :)

Ja pašdarbība, tad labāk kaut kādu eko-šmeko ādas krēmu, kuram nav nekas lieks sastāvā, vismaz tā es kkur dzirdējusi, bet atbildību neuzņemos :D
18.05.2016 09:16 |

Reitings 51
Paldies tev liels par padomu :-)

Es lasiiju shiis te:
http://forum.purseblog.com/chanel/lambskin-how-do-i-clean-it-care-for-181403.html

http://forum.purseblog.com/chanel/white-cream-leather-care-197988.html

Un kaa nu kuram tur liekas. Bet itkaa es domaaju- ka aiznesot tepat LV pie kaada meistara vinjiem jau itkaa vajadzeetu zinaat kaa ar kuru aadu apieties- bet nu jaa garantiju nav :( Es vispaar nezinu vai sheit ir kaada vieta- kur atjauno kraasu utt.

Es lasiiju- ka tagad Chanel tagad prasa chekus utt un- ka somas- kas ir vairaak kaa 5 gadus vecas var netikt labotas. Taads sviests njemot veeraa to- ka reaali paarsvaraa tachu cilveeki nes vecaakas somas uzfrishinaat- ne jaunas. Mana vispaar ir vintage.

Baigi not cool...Chanel manaa skatijumaa vispaar sliid lejup. Kvalitaati njem nost un cenas celj uz augshu (kas shobriid flap somaam ir vnk astronomiskas).

Man pashai nav pieredze ar LV un Prada- bet draugam ir LV apavi- kas aizmugure izdila- es LV Londonaa pajautaaju vai to vareetu salabot- uzreiz teica- ka jaa un vispaar nekaadu probleemu.
18.05.2016 09:37 |

Reitings 55
Par to cenu arī smējāmies ar vīru, tās kas, piemēram, piecus gadus krāj priekš somas, katru gadu nevis tuvāk mērķim, bet tākāk :D

Vienīgais attaisnojums, Chanel klasiskās somas vislabāk saglabā savu cenu, labs ieguldījums, kur piemēram Prada ir tādā pašā cenā, bet pēc gada, jau vērtība somai ir zudusi 60% apmērā.

Es novēlu Tev veiksmīgi atrisināt somu problēmas :)
18.05.2016 09:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits