Polu dziesmu. Ja vel neredze to izpilditaju vispar labi. Lai gan ja dziesmai specigaks labak izpilditajs butu vispar labs. Un ukrainu sodien man visi apkart drille. Laikam ja godigi vairak nevienu.
Jap, Calm after the storm arī ir manā dziesmu listē. Tā ir mana eiro dziesmu favorīte, un arī vienīgā dziesma, kas Eirovīzijā man tā pa īstam ir patikusi.
Neesmu mūsdienu populārās mūzikas fane. Ja klausos radio, tad tas ir Skonto.
Šodien pāris reizes noklausījos Austrālijas izpildīto dziesmu un uzvarētāju. Ik pa laikam šīs dziesmas droši vien paklausīšos.
Man kādu laiku patika Alexandrs Ribaks ar savu Fairytale. Bija vēl pāris dziesmas, kuras kādu laiku pēc Eirovīzijas bija klausāmas.
Nu katrā ziņā, ne katru gadu, ne katrs uzvarētājs bija palicis atmiņā un bija klausāms.
Lielbritānija, Zviedrija, Beļģija (superīga dziesma no rīta, lai pamostos), Bulgārija, Francija, Austrālija, Gruzija, Austrija, Armenia (gribētu dzirdēt dubstep versiju, varētu būt laba).
1974. gada Eirovīzijā grupa pārstāvēja Zviedriju ar dziesmu Waterloo. Šī dziesma uzvarēja gan 1974. gada konkursā, gan 50 gadu Eirovīzijas jubilejas koncertā 2005. gadā. si patik(l)
Tā, lai teiktu, ka tiešām ikdienā, regulāri - nevienu.
Mēdzu paklausīties jau pieminēto Satellite, patīk. Šogad tai līdzās nostājas zviedru čalītis ar skanīgo dziesmu un gaumīgo minimālismu tās izpildījumā. Vēl Austrālija, arī uzvarētāja.
Mēdzu reizēm paklausīties dziesmas, kas šķitušas saistošas savā dīvainībā, muļķīgumā.
Vispār es saprotu tendenci, par kuru kaimiņu diskusijā runā Ophelia. Es arī ikdienā klausos Pink Floyd, The Doors u.tml., bet tikko divreiz pēc kārtas noklausījos šo: https://www.youtube.com/watch?v=wZJwCHB-Nd8 :D Vizuālais noformējums absolūti neatvairāms. :-O