Sveikas meitnes!
Esmu riktiigi uzkachajusi kaaju muskulus!Cik ilgaa laika tos var pazaudeet?Man gribas atpakal savas slaidas smukaas kajas. Es eju uz sporta zaali katru dienu, kopsh Janvara. Tieshaam riebjas savs izskats shobriid.Ko lai es daru
Īsti pat nestādos priekšā, kā tas var būt, jo pat visas fit meitenes ikdienā izskatās ļoti skaisti, bez pārmērīgiem muskuļiem. Lai dabūtu tos pārmērīgos muskuļus viņas taču speciāli izmaina uzturu un "žāvējas", "liesē", vai kā tas tur saucas. Varbūt saskati problēmu tur, kur tās nemaz nav.
Rebel, gaumes lieta, protams! Bet tā meitene tavā bildē ir ieguldījusi vismaz 10 gadus smaga darba katru dienu, neskaitāmus "bulkas un žāvēšanās" ciklus, drakoniskas diētas un atteikšanos no ļoti daudz kā, lai tā izskatītos.
4 mēnešu laikā un pilnīgi nejauši jau nekas tāds nenotiek :-P
NordicBelle, piekrītu, ka smags darbs ieguldīts, bet, kā jau teici, gaumes jautājums... man nepatīk ;-)
Māsa 4 mēnešos arī tika pie roku un kāju muskuļiem, kas vairāk piestāvētu vīrietim, ne sievietei, samazināja treniņu skaitu, veidu un atgriezās sievišķīgākās formās :-)
Runājot par Rebelsoul ielikto bildi - nekorekts salīdzinājums jo sieviete kas redfzama ir vairāk bodybuoldere nekā fitnesiste...
Par NordicBelle komentāru - ja visu dara pareizi dabiska ceļā var augt tik 3-4 gadus lidz ssasniedz savus fiziologisko slieksni kuru parkapt bez kimijas nevar.. attiecigi ja vius dara perfekti pareiiz ka piemeineji tad 10 gadus no vietas augt dabiska celja nav iespejams... un ja piesledzamies par bilde redzamo - tur neka dabiska nav - tas viss ir pamata steroidu rezultats un streoidu lietotajiem tad bulking-cut faazes ir daudz savadakas neka naturaljiem
Lady Tiffany
saksu ar to ka pa 4-5 menesiem nekadui pardabiski lielie muskuli nevar uzaugt lai cik pareizi tu to dariitu - muskuli neuag tados tempos... ja atgriezamie spie jautajuma - ja tiesam ir uzaudzeta (atkartosos - uzaudzeta) muskulmasa kuru velas zaudet - vienkarsi jabeidz treneties un pareizi est... pietiks pat ar to ka beigs treneties.. un tiklidz beidz treneties ta muskuli saruk aatri... atkariba cik apjoms tiem - jo lielaki muskuli jo proporcionali atrak tie lielumi saruk... piemeram man vienu periodu kad savu iemselu del 1,5 menesi tikpatka netrenejos - zaudeju 7-8kg svara no kuriem 5-6kg bja muskulmasa
Nu nezinu gan, tik ātri jau nu baigie kāju muskuļi neizaugtu.
Varbūt arī neizauga, vienkārši izteiktāks tonuss tagad ir. Ja meitenei gēnos ir izteiktu formu kājas tad ir iespējams ka ar aktīvu sportošanu viņas izskatās vel muzkuļotākas,lielākas un pat vīrišķīgas(gan jau ka tik traki tomēr nav ;-))