Nu, izkopts stils nav nekas tāds, kas vienkārši gadās... Visbiežāk tādi cilvēki rūpīgi pie tā piedomā, meklē iedvesmu, mācās no savām kļūdām, aktīvi interesējas par to visu :) Es tavā vietā sāktu ar Pinterest vai kaut ko tamlīdzīgu, saprastu, kādu stilu sev vispār gribu, uztaisītu sarakstu ar "beisikiem", kas tam ir nepieciešami un mēģinātu kaut ko no tā visa atrast.
Man šķiet, ka daudziem lielākais klupšanas akmens ir tas, ka veikalos pērk visu, kas iekrīt acīs (fliteru topu, lillā zeķubikses, pārtijkurpes uz milzīgiem papēžiem) un tad to visu valkā kopā, jo garderobes pamatlietu nav :D
Un tas ir mans subjektīvais viedoklis, bet, ja gribi izskatīties, teiksim tā, pieaugusi, tad jāizvairās no bižutērijas - vai vismaz to ļoti, ļoti rūpīgi jāizvēlas. Normālu rotaslietu vai neko, kvalitatīva izskata pulksteni, nevis eBay brīnumu ar gumijas siksniņu... Nu, kaut kā tā :D
Bet ir diezgan grūti kaut ko ieteikt, nezinot, kas tieši tev neizskatās tā kā citām. Kaut gan, ja tu zinātu, tad droši vien pati tiktu galā.