Nu pirms gadiem 3-5 es būtu teikusi, ka jāiet uz mediķiem, jo ārsts tomēr ir prestiža profesija, bet automehāniķis - nē, tad tagad esmu mainījusi domas. Pazīstamie automehāniķi, piemēram, tie, pie kuriem remontēju savu auto, visi labi pelna, visi brauc ar lepnām mašīnām un ir ar dzīvi apmierināti. Ja Tevi interesē un ja Tev padodas, Tu pelnīsi daudz. Un ātri pelnīsi daudz. Par medicīnu man bija labāks viedoklis, kamēr nesadraudzējos ar vienu jaunu ārsti. Sievietei 31 gads, 2 gadu stāžs. 29 gados sāka pelnīt dzīvošanai, nevis eksistencei. Manuprāt, 25 gados strādāt par māsiņu ar minimālo algu un cerēt iegūt Danilāna vai Ģīļa slavu uz gadiem 50+ var tikai cilvēks, kuram tas tiešām tiešām tiešām ir aicinājums, citādi - nav vērts!
Vēl viens ieteikums - neizvēlēties augstāko izglītību automehānikas jomā LLU. Tuvu pazīstu 3 cilvēkus, kuri tur to ir beiguši, viens vīrietis ir 50+, kurš savai mašīnai neprot riteni nomainīt, viens džeks ir mans klasesbiedrs, kurš tagad strādā pilnīgi nesaistītā jomā, trešais frukts šogad beidz augstskolu un arī strādā biroja darbu, pateica, "es ar trakoru nebraukšu". Varbūt sakritība, lai gan šaubos.