Gara gan diskusija izvērsusies :)
Ļoti ceru, ka autorei izdosies savam mīļotajam izstāstīt tā, ka viņš ieklausās un saprot cik nozīmīgi tas ir.
Taču jāpiekrīt, ka mazliet pašas esam vainīgas, ka attiecību sākumā atododam jau sevi visu pirms laulībām. Vīrietim jau parasti ir viss - kopdzīve, vakariņas, sliktākā gadījumā arī apmaksāts rēķins par dzīvokli un tml. Nu un vēl, protams, neesam par savām savām vērtībām runājušas.
Pašai līdzīgi bija iepriekšējās attiecībās. Šķiroties to visu sevī sapratu un līdz ar jaunām attiecībām, sapratu tu, ka es kā sieviete tomēr jau no paša sākuma būšu tā, kas nosaka kopīgās vērtības un laulība bija viena no tām.
Mēs bijām kopā varbūt pāris nedēļas un es nebaidoties stāstīju, ka man tas ir ļoti svarīgi, īpaši, ja uzsākam kopdzīvi, ka bildinājums nav tā lieta, ko gaidīt gadiem.
JO, es no sirds arī ticu, ka tā ir sava veida atbilības uzņemšanās no vīrieša puses, ka viņs dod man savu uzvārdu un aizsardzību.
Jā, vecmodīgi, iespējams, bet tā es jutos un esmu laimīga, ka nebaidījos no sevis un nelaidu vērtību latiņu zemāk - sakot, nē, nu varam dzīvot arī tāpat.