Bildinājums

Reitings 38
Reģ: 23.01.2016
Meitenes, pēc garas sarunas ar savu (nu jau gandrīz 10 gadus ilgu) otro pusīti, gribu pajautāt, vai Jums ir būtisks bildinājums, laulības? Vai to uzskatāt par vienkārši formalitāti? :-|
11.05.2016 00:25 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Esmu novērojusi, ka tiem, kas krāpj, ir krāpuši savus partnerus visiem kā vienam ir tendence apgalvot, ka tā jau notiek ar visiem, katram jau gadās, nekas jau dzīvē nav ideāls un vēl par katru cenu censties iegalvot, ka, ja kāds saka, ka tomēr ar visiem tā negadās, tad tas ir naivs pamuļķis, kas vēl no dzīves neko nesaprot. Kaut kā grūti šiem cilvēkiem pieņemt, ka kāds tiešām tā var nedarīt.
Un man neviens neiegalvos, ka krāpšana attiecības jebkādā veidā padara labākas. Doma, ka tā ir, manuprāt, mākslīgi radīta, lai mierinātu sevi un skatītos uz situāciju no gaišās puses, jo ko tad citu vairs darīt. Un arī tas ir pareizi, ja vēlas ko saglābt, bet, lai arī neesmu laulībā nodzīvojusi 20 gadus, tomēr atļaušos apšaubīt šādas pieredzes nepieciešamību.
12.05.2016 17:51 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es redzu cilvēkus/ pasauli labu, bet tu redzi sliktu un tālāk sarunās ielaisties nav vērts, jo mani tāpat nepārliecinās, ka pasaulē nevar būt labi cilvēki! Neticu un viss!
12.05.2016
Piemeram es ar pasauli redzu skaistu, krasainu un cilveki ar labi apkart. Tikai pasaule neeksiste ka romanos idealu cilveku un idealu laulibu muza garuma. Kads minuss bus visiem un jebkura lauliba. Laba tam parasti tiek pari, 15 vai 25 gadu krize laulibas.

un man lieka ddivaini ka tu lasot mussos saskati sliktus cilvekus, un nemitigi runa par krapsanu. Tatad nav tev tas redzejums ideali pukains ka lasam!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
12.05.2016 17:54 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Dionysus, man nelīmējas kopā bilde par vīrieti, kas krāpj (krāpis) sievu un runā par dvēseles stāvokli, sirds sāpēm un to kā mēs no malas izskatamies, kā sevi parādam. Tu par šīm būtiskajām lietām aizdomājies pirms, procesā vai pēc krāpšanas.
12.05.2016 17:55 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Un man neviens neiegalvos, ka krāpšana attiecības jebkādā veidā padara labākas. Doma, ka tā ir, manuprāt, mākslīgi radīta, lai mierinātu sevi un skatītos uz situāciju no gaišās puses, jo ko tad citu vairs darīt. Un arī tas ir pareizi, ja vēlas ko saglābt, bet, lai arī neesmu laulībā nodzīvojusi 20 gadus, tomēr atļaušos apšaubīt šādas pieredzes nepieciešamību.

Kad es liku tiesības domāju ka nekad nenokļūšu avārijā, bet nokļuvu gan un pats biju arī vainīgs.
Tā ir laba pieredze, kas daudz ko iemāca.

Vai tā varēja nebūt ?
Varēja, bet notika.
12.05.2016 17:56 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Ja liekas, tad var sasisties! :-P:-P
Piekrītu katram Marissa vārdam. Par to runāju arī es! :-P:-P
12.05.2016 17:58 |

Reitings 2357
Un man neviens neiegalvos, ka krāpšana attiecības jebkādā veidā padara labākas.

Ko tu, pēc daža laba teksta sanāk, ka īstam latvietim vismaz vienreiz jākrāpj, lai stiprinātu attiecības. Ko tik nedarīsi cēla mērķa labā.
Cietumā taču arī visi jauki un pūkaini sēž, neko sliktu nav darījuši.
12.05.2016 18:00 |

Reitings 3551
Dionysus, man nelīmējas kopā bilde par vīrieti, kas krāpj (krāpis) sievu un runā par dvēseles stāvokli, sirds sāpēm un to kā mēs no malas izskatamies, kā sevi parādam. Tu par šīm būtiskajām lietām aizdomājies pirms, procesā vai pēc krāpšanas.

Ja palasīsi precīzāk manus tekstu, tad varbūt sapratīsi.

Kas ir krapnieks - izvirtulis kurš staigā apkārt un vālē visas sievietes pēc kārtas ?
Kas ir krāpniece - ma__ka kas guļ ar katru tēviņu ?

Tā ir primitīva domāšana balts/melns
Bet gandrīz neviens cilvēks nav balts vai melns, it īpaši attiecībās.

Lai kādu nosodītu vai kritizētu ir jāieskatās dziļāk, tad var arī kaut ko saprast.
12.05.2016 18:05 |

Reitings 3551
Ko tu, pēc daža laba teksta sanāk, ka īstam latvietim vismaz vienreiz jākrāpj, lai stiprinātu attiecības. Ko tik nedarīsi cēla mērķa labā.

Ja pacenšas tad daudz ko var saprast.
Ja nespēj, tad nekā....
12.05.2016 18:07 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Ir vīrieši kuriem iekšā sēž kaut kāda bremze attiecībā uz precēšanos, tas nebūt nenozīmē, ka tevi nemīl.

Es domāju, ka ļoti vainojama ir kultūra un pati Latvija. Pilns apkārt ar šķirtām ģimenēm, daudzi vīrieši auguši paši bez tēviem. Plus, tā pretīgā sabiedrības nostāja, ka "vecīt, Tu precies? Dzīve cauri!". Esmu dzīvojusi ārzemēs, kur bieži ir pilnīgi pretēja attieksme - precēties ir gods! Precēts vīrietis tik vairāk cienīts sabiedrībā un tiešām uzskatīts par "vīrieti" - draugi apsveic un patiesi priecājās (pat apskauž), ka precas, neviss joko, ka dzīve cauri.

Tas viss to ļoti ieteikmē. Un tas ir viens no iemesle kāpēc tik ļoti daudzas latviešu meitenes precas ārzemniekiem. Kā autorei - 10 gadus kopā, bet precēties nē - ļoti skumji un netaisnīgi pret sievieti, ko saka ka "mīl".
12.05.2016 18:18 |

Reitings 23705
Plus, tā pretīgā sabiedrības nostāja, ka "vecīt, Tu precies? Dzīve cauri!". Esmu dzīvojusi ārzemēs, kur bieži ir pilnīgi pretēja attieksme - precēties ir gods! Precēts vīrietis tik vairāk cienīts sabiedrībā un tiešām uzskatīts par "vīrieti" - draugi apsveic un patiesi priecājās (pat apskauž), ka precas, neviss joko, ka dzīve cauri. Tiesi ta!
12.05.2016 18:21 |

Reitings 2357
Dionysus, izlasīju visus tavus tekstus šajā diskusijā... turies pie savas pārliecības, lai nav krietiens bezdibenī... neticu, ka tava sieva tev no sirds piedevusi, attiecīgi arī pati tā rīkojusies, kas rezultējies ar miermīlīgu līdzās pastāvēšanu...
kā jau teici cilvēki māk labi tēlot ;-)
12.05.2016 18:22 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Es kaut kad pasen ar Dionysus jau diskutēju par šo tēmu, bet tagad pamanīju, ka Tu, Dionysus, nenožēlo savus sānsoļus? Respektīvi, ja varētu laiku pagriezt atpakaļ - neko nemainītu visu darītu tāpat kā darīji? Godīgi, nesaprotu, cik izmisušai tad bija jābūt Tavai sievai, lai Tev piedotu krāpšanu, kuru Tu pat nenožēlo un attaisno ar to, ka tas padarīja attiecības stiprākas.

Saprotu, ģimenes modeļi visādi, kas vienam pieņemams, tas citam liekas kas briesmīgs un nepieņemams. Svarīgākais jau, lai attiecībās abiem tie uzskati ir daudz maz līdzīgi.

Bet man bezgala žēl to cilvēku, kas uzskata, ka visās attiecībās agrāk vai vēlāk notiek krāpšana, ka nevienām attiecībām nav lemts atbilst klasiskajai pasaku frāzei "un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi...". Protams, ka strīdi, nesaskaņas un problēmas ir visās attiecībās, bet ja cilvēks domā, ka bez krāpšanas stipra un laimīga laulība nepastāv, tad tiešām žēl, ka šis cilvēks nezina, ko nozīmē īsta mīlestība..
12.05.2016 18:29 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Gāju šai diskusijai ar līkumu, jo jutu, ka te nav laba aura. Palasīju, cik te visi ideāli, bez grēka! Pilnīgi prieks! :-D Laikam jāturpina iet ar līkumu...
12.05.2016 18:40 |

Reitings 23705
. Palasīju, cik te visi ideāli, bez grēka! Pilnīgi prieks! Laikam jāturpina iet ar līkumu... BINGO!

Sasmejos, bet taisniba jau ir....:-D
12.05.2016 18:47 |

Reitings 3551
Dionysus, izlasīju visus tavus tekstus šajā diskusijā... turies pie savas pārliecības, lai nav krietiens bezdibenī... neticu, ka tava sieva tev no sirds piedevusi, attiecīgi arī pati tā rīkojusies, kas rezultējies ar miermīlīgu līdzās pastāvēšanu...

Neizlasīji, vis
Kā jau rakstīju mēs abi esam ar saviem melnumiem pagātnē un mīlam viens otru tādus kādi esam.

Es saprotu ka šeit valdošais uzskats ir :
Ja ir laulības sānsoļi - vainīgs ir vienīgi un tikai vīrietis un ar to viss ir pateikts.

Bieži vien arī sievietes nav nekādi enģeļi ( izņemot Cosmo ideālās)
12.05.2016 18:49 |

Reitings 2357
Paga, tagad visas/visi kas nav krāpuši ir slikti cilvēki?! Nopietni?! :-D
12.05.2016 18:50 |

Reitings 3551
. Palasīju, cik te visi ideāli, bez grēka! Pilnīgi prieks! Laikam jāturpina iet ar līkumu... BINGO!

Jā te ir COSMO ideālo sieviešu forums.
Un ir vispār neiespējami ka attiecībās pie kaut kā būtu vainīga sieviete.

TAS VISPĀR NAV IESPĒJAMS
12.05.2016 18:52 |

Reitings 3551
Paga, tagad visas/visi kas nav krāpuši ir slikti cilvēki?! Nopietni?!

Ne tie pieder pie IDEĀLI labajiem.
Kuri savā mūžā nekad neko sliktu neizdarīs
12.05.2016 18:54 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Rebelsoul, mhm, tā sanāk! :D
Un caps lock nav obligāti jālieto un jābļauj. Visi tāpat prot lasīt! PAT COSMO DĀMAS! :D
12.05.2016 18:54 |

Reitings 2357
Ja ir laulības sānsoļi - vainīgs ir vienīgi un tikai vīrietis un ar to viss ir pateikts

Tā es neapgalvoju, zinu gadījumu, kur sieviete vīrieti tik tālu noveda ar VISU savu būtību, ka viņš atrada citu un aizgaja beigās pie otras sievietes.
Es uzskatu, ka pēc krāpšanas normāla kopā būšana nav iespējama, es nevarētu cilvēkam uzticēties un būt par viņu pārliecināta.
12.05.2016 18:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits