kurpes

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Labs vakars. Kuros veikalos meklēt lielu vai vismaz vidēju kurpju izvēli, kas neaprobežojas ar parastām laiviņ-kurpēm un ir ar interesantiem dizaina elementiem un piedāvājumā var atrast arī siksniņu/as?

reāli skatos un nekā nav. kopš centro aizvērās, tā kurpes visur vienādas un izvēle krimināla.
17.04.2016 22:09 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Oho, Centro vairs nav?? Dīvaini, tur parasti bija pilns ar cilvēkiem..

Interesantus fasonus zemās cenās varu iedomāties tikai H&M. Izvēle gan, protams, maza. Tajā pašā Dania un Eiropas Apavos reizēm ir kas interesants lētās naudās. Nu jā, šķiet, ka Centro bija vienīgā vieta, kur vienviet tik lielā daudzumā bija interesantas kurpes. Vēl ir The Shoe Store, bet lēti tur nebūs.
19.04.2016 22:45 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
šodien tieši izgāju visus apavu veikalus Galerija Centrs un Origo, vai cilvēki tiešām pērk apavus, kas ir cenās no 36 - 60 eiro un vairāk?

Kas vispār Latvijā skaitās ''normāla'', tas ir pieņemama, apavu cena?
19.04.2016 22:54 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ir vēl variants braukt uz Lietuvu :D Tur izvēle lielāka un cenas draudzīgākas.
19.04.2016 23:05 |

Reitings 806
Reģ: 29.01.2009
EnergyDrink, kurā veikalā un kādus apavus Tu redzēji par 36? Labprāt nopirktu sandales par tādu summu. Šķiet muļķīgi nobleķot 50 - 70 (manis redzētā vidējā cena) par dažiem gabaliņiem materiāla un plānu zolīti.

Nezinu, kāda ir normāla, bet vidējā, manuprāt ap tiem pašiem 60, 70, 80 arī grozās. Nerunāju par akcijām, izpārdošanām un ar pārdevēju sarunātiem īpaši izdevīgiem darījumiem. Tāpat neorientējos dārgajā, smalkajā un sevišķi kvalitatīvajā galā.

Atvainojos autorei par ārpustēmas pļāpāšanu.

P.S. Pārlasot savu jautājumu, atcerējos, ka pirms pāris nedēļām biju ieklīdusi Vigo, tur pavasara slēgtie apavi maksāja 15 eiro. Pieļauju, ka tāda varētu būt pašizmaksa lielai daļai t/c atrodamo kurpīšu. :D Žēl, ka tiem piemita neganta vemodīguma pieskaņa (tāda ar mīnusa zīmi, nevis glaunais vintāž :D).
19.04.2016 23:06 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Man personīgi svarīgi, lai ir kvalitatīvi ziemas un rudens zābaki, tad esmu gatava tērēt ap 70-100 Eur. Visi pārējie apavi man ir lētuči, līdz 30 Eur, jo man galvenais ir kvantitāte nevis kvalitāte. Patīk pamainīt outfitus un kombinēt, tāpēc apavu kvalitāte nav noteicošais (izņemot ziemas apaviem).

Ziemas zābakus pērku Latvijā, citus apavus sūtu no ārzemēm.Normālu cenu uzskatu ap sotaku par zābakiem, bet par apaviem siltākam laikam-zem 30 Eur. Siltākam laikam gan pārsvarā pasūtu internetā.
19.04.2016 23:08 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ātrāk jānoliek tiesības un tiešām jābrauc uz Lietuvu. Pēdējo reizi tur nopirku skaistas kurpes par 11eur...

H&M izskatīju, pāris apavi man iepatikās, bet nu manai studenta kabatai absolūti neaug vēlme tērēt tik daudz par tādiem apaviem.

Vienīgie apavi, kuriem tiešām nav žēl, ir firmas botiņas un ziemas dzenamie. Čābīgi vispār.
20.04.2016 20:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)