Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

man gribās viņu atpakaļ :)

Reitings 33
Reģ: 15.04.2016
Labrīt :)

Nu jau atkal , nu es atkal esmu uz pārdomām.

Lieta tāda.. Man gribās atpakaļ meiteni, ar kuru viss aizgājis uz grunti jau labu laiku.. Bet es nezinu kā viņu pat uzrunāt, ja pirms gada gulējām vienā gultā, ok, vairāk mazleit :D tad šodien es viņu vairs nepazīstu.
Nu īsumā tā- iepazināmies sen, viņa bija izšķīrusies no puiša, un sākām vnk. draudzēties.. es pat nenojautu cik viņai ir grūti, jo man laikam tā nebija bijis :D Likās superīga maiča, ātri iepatikās, viņai protams , ne silts ne auksts.. viņai bija citas domas.. :D bet ar laiku kaut kā pieķērāmies viens otram.. bija gan ziedi, dāvanas , Jūrmala.. Vecrīga.. Vienmēr kad zvanīja , es biju klāt.. vienalga, 4am, vai 6am.. Strādāja klubā, un kad beidza darbu, tad arī parasti tikāmies.. man likās so romantics (l)(l) ar viņu.. Jebkurš tuvības brīdis bija romantisks. tas gadās reti. :-/
Vēl īsāk.. Nu tā padraudzējāmies.. man viņa nereāli iepatikās, jau izveidojās sievietes ideāls= viņa.. Bet nekas tā īsti nenotika.. nu ok, sekss bija .. bet ne tik daudz.. joprojām distancētas att..
vēl īsāk..
Viņa krievvalodīgā.. mīlīga , maziņa, skaista. perfektu augumu.. sākums labs, bet viņai mani nevajadzēja attiecībām, kā draugu vnk.
Gribējām sākt kopā dzīvot, bet tieši tajā laikā sastrīdējāmies.. :D Tad devos prom, gandrīz uz gadu.. un sākām uzturēt kontaktu. virtuāli, izlīgām , utt. norunājām tikties kad būšu LV. Atbraucu, situācija mainījusies. viņa dzīvo ar kaut kādu čali kopā. Kad tiekamies, vienā reizē izrādās, viņa ieslēgusi viņu dzīvoklī, un atnākusi pie manis :D Stāsta ka viss ideāli.. Un es otrā plānā sāku attiecības ar citu.. konkrēti iemīlos.. Tajā brīdī arī viņai mani sāk vajadzēt.. Daudz zvanu, daudz tiekamies. Runājamies, bet es jau mīlu citu. + tam visam, mums daudz strīdu aiz muguras, un esmu viņu norakstījis, kā attiecībām.. vnk labām draugu attiecībām cenšos saglabāt. Man iet ideāli, viņai pakaļā.. Aizdodu naudu utt. viņa šķirās ar draugu, un visādi zzvana man.. ka grib dzīvot kopā ar mani :D :D .. un es piekrītu.. attiecībās esmu, iemīlējies citā.. bet zinu ka tas arī ir pakaļā, ntie strīdi.. trakas attiecības. Un viņa ir ar mani, vismaz dzīvo. Uztveram kā izpalīdzēšanu draugam. Loģiski.. Spiediens no otras puses.. Un man izveidojās situācija. ka es to meiču, draudzeni, tikai draugu.. izliku no dzīvokļa, sastrīdējos konkrēti.. nosaucu pēdējos vārdos.. Un turpināju attiecības ar vienu meiteni.. Ar kuru vienā saulainā dienā viss pajuka- Ak Dievs.. Tas mani atsēdināja labi :) Tad atkal, tā otra ''draudzene'' mani uzmundrināja.. nu es biju ar drausmīgu noskaņojumu, un man viņu nevajadzēja it nemaz :D palīdzēju atkal ar piķi.. atklāju ka melojusi.. jo tā vietā, lai brauktu uz Dpili, kur it kā vakjadzēja pie mātes, tusē Jūrmalā :D bildes Twitterī utt :D Viss.. aizsūtīju viņai to ka uzrāvu.. vēl nofočēju peni un aizsūtīju utt ;D saņēmu draudus ka nonākšu traumpunktā.. viss beidzās... bet atkal. atkal izlīgām :D Situācija mazliet mainījusies ,, viņa slima.. hematoma vai kkas tāds. un sāku atkal par viņu žēloties.Sarunājām Mežaparkā tikties.. Aizbraucu, viņa nebija. zvanīja, ka draugi atbraukuši ar zāli, un viņa nevar.. Tas bija laikam punkts. Atkal konkrēts strīds. Un totāli sačakarēts viss..
tAGAD IR PAGĀJUsi visa ziema BEZ KONTAKTA AR VIŅU.. uN ŠĶIETAMI atpakaļceļa nav..
Bet reāli, es atkal iedomājos par viņu.. domāju.. Viņa bija perfekta, tieši kā man patīk.. Meiča, par kuru vajag rūpēties. Kurai gribās kādam uzticēties, ok, es sačakarēju .. bet , man velk pie viņas.. Tagad nezinu kur viņa dzīvo, ok, Rīgā, to es zinu. zinu ka nav attiecībās, zinu kur strādā.
Bet nezinu kā uzrun't. kā rīkoties.. Es gribu vvienu iespēju, ar vēsu prātu.. Bet kā lai iesāk.. FB, es apsveicu sieviešu dienā, atbilde nesekoja.. ok, es aizsūtīu ne tik solīdu bildi.. vairāk kā uzbraucienu tad... bet tagad.. man viņu gribētos atpakaļ.. es labprāt pamēģinātu katrā ziņā.. Nezinu vai ir vērts.. pēc daudziem strīdiem, nodevību, meliem.. atraidījumiem.. kad man vajadzēja, viņa negribēja, kad viņa gribēja, man nevajadzēja utt ...

a ko darīt ?!?

+ šnakt viņu redzēju sapnī :D :D Un tāpēc šķiet vispār iedomājos .. cik tomēr bija labi, tās dažas romantic reizes.. (l)(l)(l)
15.04.2016 06:20 |

Reitings 33
nu šobrīd viss ir tā- pēc liela strīda. Kurš beidzās apm tā- es negribu ne redzēt Tevi, ne dzirdēt.. Dievs Tevi sodīs utt :D
Ir pagājuši laikam kādi 5 mēn. Domāju, viņa mani sen ir izmetusi kā neiespējamu variantu. Es to izdarīju ar viņu arī dažas reizes. Bet sagribējās 1 more chance .. tāpat, nav ko zaudēt :D :D
Vienīgi.. kā lai uzrunā.. nr. MAN IR VIŅAS .. darbavieta ir.. es nezinu kā lai iesāk sarunu.. kas būtu ok. un kas visu kas sačakarēts, nenorakstītu pavisam.. jo ja es saņemšu negāciju mēģinot.. man arī pazudīs jebkāda vēlme pat mēģināt..

gribās apm tā- lai ir normālas sarunas.. un pamazām, pamazām.. satiktos atkal. un tad jau viss kārtotos kā vajadzīgs. bet tikt līdz tikšanās atkal, un uz pozitīvām domām satikties. to vajag panākt :)
15.04.2016 06:38 |

Reitings 33
ko vēl var piebilst.. Neskatoties uz to.. visu.. pirmie pāris mēneši mūsu draudzībā bija vnk ideāli. man ideāli, es pamazām iemīlējos tajā meitenē :D Dāvināju ziedus, utt. domāju daudz. Un tā sākuma dēļ, es domāju ka ir vērts pamēģināt vismaz vēl.. Jo reāli skaista meitene.. Kurai nav jākrāsojās ļoti, vnk ieej dušā no rīta, vai vakarā.. noskuj kājas.. un esi ideāla. + mīlīga.. ļoti, ļoti.
pēcāk. sajūta atkal- ka esam kopā tikai tad , kad kādam ir sūdi.. vai ka kaut kas nav labi.
bet gribētos to visu nogludināt.
:D
tie bija vairāki gadi tomēr, samocīti mazliet gan :D
vienīgi.. es nezinu kā uzrunāt.. kur.. zvanīt, rakstīt fb.. bet rakstot, ja man ko atbildēs nejauku.. es attcirtīšu, un viss beigsies .. vsp, kas varētu nostrādāt.. ziedi uz darba vietu ?? kkas tāds. ?
15.04.2016 06:56 |

Reitings 33
un es ņemtu vērā padomu, tā ka , tāds noderētu..
15.04.2016 06:56 |

Reitings 33
žēl ka nesaņēmu kādu noderīgu domu.. nu atliks rīkoties pa savam, ko arī būtu darījis pat ja sekotu ieteikumi :D :D :D redzēs kas sanāks. Mēģināšu uzsākt laikam ar sms , vienkārši kaut kādu textu.. un vēlāk pazvanīšu.. redzēs kas notiks :)
15.04.2016 08:58 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kam Tev atpakaļ tādu ,kurai Tevi īsti nevajag, Jums ir strīdi ,nesaskaņas un vienīgais,kas var būt ir labi-ir sex?
Tas vien,ka viņa izvēlējās sākumā dzīvot kopā ar citu neviss Tevi - vien norāda,ka Tu viņai neko īsti nenozīmē.
15.04.2016 09:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!