Labrīt! Meita pēc divu nedēļu mājās būšanas ,šodien beidzot devās uz dārziņu. Šodien jauztaisa ğenerāltīrīšana,un jabrauc iepirkt produkti,rīt būs ciemiņi,bet es darbā. :D
Arā smaržo pēc pavasara,laigan apmācies. (l)
Manā dzīvē sākušās lielās pārmaiņas. Grūti pat noticēt, bet pēc dažām nedēļām mana dzīve būs pavisam citāda kā tagad. Un, protams, tas viss mani tur stresā, atkal nevaru ne ēst, ne gulēt.
Tagad kafija, vispār šodien jānokārto dažas ļoti svarīgas lietas.
No darba iešu prom un no pilsētas arī brauksim prom, pagaidām laikam nestrādāšu. Paļaušos uz to, ka kaut kam jaunam vispirms jāatbrīvo vieta no vecā. :-D
Meitenes, man jautājums! Šodien jālido un bez žiletēm nekā neiztikt! Man ir skuveklis plastmasas ar mainamajam galvinam. Skuvekla galvina ir plastmasas iepakojumā. Atņems? Šis , laikam, atlautais disposable skuveklis neskaitās (t)
Lindadada, skatījos duty free majaslapā, nerāda, ka skuvekļi būtu nopērkami.. Bušu patālu no tirzniecibas centriem un sauļoties spalvainām kājām ari nav vēlmes.. :D
he atshuva mani tomer tas puisis kursh dzivo ppirti, uzrakstija ka milot to sievieti kura ir preceta, divainju bars hehe, labak visu ierieksh uzzinat eka velak. :D
vakar gara pastaiga naca par labu, drusku pasedeshu un doshos atkal staigat. gribejas sodien palikt majas, bet divas misija sodien ir japaveic. nevar saprast nemt lietussargu vai nenemt diviem cilvekiem bija
Čau!
Dīvaini, bet laiks aiz loga priecē - laikam atbilst manam noskaņojumam :-DPlāni jūk un brūk, ja nesavedīšu kārtībā savu potīyi tuvākajā laikā, varēšu aizmirst par braukšanu pastrādāt ārpus LV :-/
marissa Nu man sākumā šāda avantūra arī likās WOW :-D bet viss ir pat labāk, kā bija domāts :-) Shaktihttps://www.airbaltic.com/lv/rokas-bagaza Te nekas nav rakstīts par skuvekļiem, ka nedrīkstētu pārvadāt :-)
Labrīt!(l)
Joprojām pusslima:-DBet šodien vismaz brīvāka diena. Varēšu atpūsties:-)
Ārā pelēks, sirsniņā pelēks, spoguļa atspulgu vispār nekomentēšu. Esmu galīgi ne savā ādā.
Marissa, lai izdodas!;-)
marissa, forši, pārmaiņas ir uz labu :-) Es esmu līdzīgi diezgan kardināli mainījusi dzīvi, un noteikti to nenožēloju. Protams, apkārtējiem vienmēr ir viedoklis, bet nu - nejau visiem vajag dzīvot konkrētos standartos un vienā režīmā visu dzīvi. Pēc tādas atpūtas un pārmaiņām liekas, ka var galnus gāzt. Lai izdodas! :-)
Mani arī priecē laiks aiz loga, jo... man nav ko vilkt siltākam laikam :D Vakar savā mētelī izskatījos (un mazliet arī jutos) kā riktīga losene, kas satuntulējusies par traku.
Šodien plānā darbs, tad skola līdz sešiem (grrrr), bet tad jau jāliek koferis brīvdienām. Uhh, nedēļa būs paskrējusi kā dulla!