Piekrītot iepriekšējiem komentiem, es arī saku, ka Tev labāk apdomāt 100 reiz pirms kko izlemt, un par abortu-labāk ne, jo kas to lai zin varbūt pēc tam vairs nevarēsi ieņemt bēbi un žēlosies, ka tā bija tava lielākā dzīves kļūda, kuru protams atpakaļ nedabūsi izlabot!
Par studijām- mūsdienās ir ļoti daudz dažādu iespēju, kur grūtnieces var studēt, strādāt utt.
Un visbeidzot par puisi - Ja jūsu attiecības ir pus gadu uz šķiršanās robežas, BET tās vēl kaut kāda iemesla pēc pastāv, tātad, pasaki savam puisim, ka esi stāvoklī un tad redzēsi, ja no viņa puses būs vēlams bērniņš, tad jūsu attiecībām vairs nebūs robežu, bet ja atteiksies no jums, tad arī vairāk ar to puisi nevajadzēs mocīties!
Bērninš ir pats skaistākais kas var būt, un padomā cik daudz ir tādu sieviešu, kuras vēlas tikt pie bēbja bet nevar. Labāk, ka bērni ir, nekā viņu nav.
Man arī pašai jaunai bija līdzīga situācija, bija arī grūti tikt ar visu galā turklāt nebija atbalsta, taču es tagad tik ļoti priecājos, ka man ir bērni, jo tā ir visa mana dzīve.
Padomā, ja tu tagad abortēsies, labi izmācīsies, uzcelsi sevi virsotnē, Bet ja nevarēsi tikt pie bēbja? Ko tad? Mēs jau tādēļ arī sitamies, lai būtu priekš kā, nevis tikai sevis dēļ!
Padomā!;-)